2777
2789
عنوان

آقایون یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 98 پست
غرورشه از تو مطمئن نیست شاید میترسه بیاد جلو یا گذاشته تو بری جلو یا تو خیلی تابلو بازی در اوردی دا ...

من اصن تو حال خودم بودم.اتفاقی متوجه شدم

بعدشم اصن اهمیت نمیدادم انگار اصن نمیبینم طرفو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن تو حال خودم بودم.اتفاقی متوجه شدمبعدشم اصن اهمیت نمیدادم انگار اصن نمیبینم طرفو

یکی از دوستام دقیقا همچین موقعیتی براش پیش اومده بود 

فقط جمع در حد نگاه 

این که حس کنن حس دوطرفس 

دوست منم اصلا محل نمیزاشت 

دو طرف غرور دار 

درحدی که پسره خواست ازدواج کنن 

برای نامزدی و اینا رفت و اومد اینقدر رقصید برای ازدواجش یعنی در این حد بی محلی کرد 

بعد معلوم شد پسره واقعا میخواسته ولی ای سمت دوستم مطمئن نبوده برا همین رفت یکی دیگه رو گرفت 

غرورشه از تو مطمئن نیست شاید میترسه بیاد جلو یا گذاشته تو بری جلو یا تو خیلی تابلو بازی در اوردی دا ...

نه حتی یک بار زنگ زده بود بعد قهر پیام دادم که چند روز نبودی میدونستی ناراحتم ازت چه فایده داره الان زنگ زدی 

باورم نمیشه اصلا ج هم نداد پارسال همین رفتارو کرد من یک تصادف وحشتناک کردم می‌دونه عصبی میشم کنترل اوضاع رو ندارم اما براش اهمیت ندارد 

یکی از دوستام دقیقا همچین موقعیتی براش پیش اومده بود فقط جمع در حد نگاه این که حس کنن حس دوطرفس دوست ...

بابا من متاهلم

اون قضیش فرق میکنه

اینجوری میشه دوست دارم فک طرفو بیارم پایین

من ن حجابم جوریه ک جذب کنه ن رفتارم

واقعا علتشو نمیفهمم

نه حتی یک بار زنگ زده بود بعد قهر پیام دادم که چند روز نبودی میدونستی ناراحتم ازت چه فایده داره الان ...

اگه بعدا پشیمون نمیشی بگی موقعیت خوبی بود پول دار بود فلان بود و اینا  کات کن بدرد نمیخوره