2777
2789

سلام خانم ها

بیاین اینجا از تجربیات بارداری خودتون بگین اگه س داشتین بگین شاید کسی تونست کمک کنه

کلا هرچی نکته کنکوری این پروسه بلدین بفرمایید

مثلا خودم سوزش سردل اوایل بارداریم با جویدن آدامس کنترل شد

تو اینستا دیدم بهتره تو وعده های غذایی ابتدا فیبر یا پروتئین بخوریم بعد کربوهیدرات

بعداز وعده غذایی چند دقیقه راه بریم فشار تنظیم میشه

راستی اینستا یه پیج قنداقچی داره ستهای مادر پدر  کودک جالبی داره، کسی تهیه کرده، کیفیت ش چطوره؟ تن خور؟ جنس؟ کارایی؟ 

من براسوزش سردلم یه قلوپ آب میخوردم سرخ کردنی پنیرمرکبات وسبزی خام نخورین بهترمیشین توتاپیکام درموردمشکلات بارداری راه حل دادم دوس داشتین بخونین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چطوریه بعضی خانوما چاق میشن بعد بارداری؟چجوری باید پیشگیری کرد از چاقی؟ 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از زایمان نباید زیاد شیرینی بخوری

اخه ابجیم دوران بارداری چاق شد و بعدم هنیطوری موند رژیمم نتونست بگیره

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

وقتی بزرگ تر ها و مغز پوسیده های اطرافیانتون بهتون میگن به بچه عرق نعنا بده فلان بده...بگید که من فقط دارو هایی که دکتر به بچه ام داده رو میدم دیگه هیچی نمیدم خودتونو و من رو خسته نکنید

اخه ابجیم دوران بارداری چاق شد و بعدم هنیطوری موند رژیمم نتونست بگیره

من بعد بارداری تو شیردهی چاق شدم چون بعد زایمان زیاد کاچی وخاگینه وشیر پرچرب میخوردم ولی بعدش رژیم ترک نهار گرفتم ماهی ۴کیلو ودر ۳ماه ۱۲کیلو لاغر شدم و به وزن ایده آلم رسیدم 

دوستم میگه شیر دادم اب شدمسینه هاش 100بود الان 75 به قول خودش پوست

اره بعضیا اینجورین بعضیام‌مث ما ارثی بعد بارداری چاق میشن هم خالهام دیدم اینجوری هم خواهرام اصلا برا من کابوس شده دلم نمیخواد چاقشم 

اگه‌ نوزداتون ناآروم بود وچندین ساعت گریه میکرد ببرینش دکتر به حرف اطرافیان گوش ندید که بچه تا ۴۰روز ...

تجربت زیاده عزیزم منم کاملا با حرفای قدیمی مخالفم چون الان همچی فرق کرده حتی بچهااا مث قدیما که نیست