2777
2789

کامل نمیدم مثلا یه پاچه نصفه زبون گوشت چشم مغز 

تو ظرف یکبار مصرف برای فردا ظهر با نون سنگک 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیازمندا میدم ❤️😍

اخه کله پاچه نیازمند و غیر نیازمند ندااااره وااااای خداااااااااا،دیوووونه شدم😁 شوخی میکنم گلم. خوشا حلالشون و افرین بهت،  حالا واسه چند نفر در نظر گرفتی؟ تو این ظروف گیاهی پخش میکنی؟ 

خوب باید هردست کله پاچه رو ده قسمت کنی برا۱۰۰نفر،وفکرمیکنم کم باشه اخه کله پاچه رونمیشه۱۰قسمت کرد

کمم اومد اومد دیگه الان نیست برم بخرم باز 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

اخه کله پاچه نیازمند و غیر نیازمند ندااااره وااااای خداااااااااا،دیوووونه شدم😁 شوخی میکنم گلم. خوشا ...

فداتشم من بفرما 

آلمینیوم 

۱۰۰ نفر