2777
2789

شرایط بیرون از خانه کار کردن ندارم بخاطر بچه هام خانما بشدت هم نیاز دارم هم ب پولش هم اینکه تو خونه سرگرم بشم الکی وقتمو تلف میکنم اما چیزی ب ذهنم نمیرسه شما  کسیو میشناسین یا خودتون ک‌کاری تو خونه راه انداخته باشه ب درامد برسه  به هر دری میزنم فایده نداره

انلاین شاپ داشتم ملیله رو مانتو میزدم  قالی بافی ولی اینا هیچی توش نیس یمدت هم بازار یابی شرکت نفیس میکردم ک دیدم ب درد نمیخوره الان بشدت نیاز ب کار دارم کسی چیزی سراغ داره بگه 

ادمین پاسخگو یا هرچی تو تبریز هستم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ با سیستم بلدیمن کارم دورکاریه و کار تایپ انجام میدم برای انتشارات اگه بلدی که راهنماییت میکنم

میشه بگی شاید ب دردم خورد از کجا میاری کارو لپتاپ ندارما

بنظرم تریکوبافی یاد بگیر تمیز کار کن پیج بزن برا محصولاتت مشتری پیدا میکنی توی ترب هم میتونی محصولات ...

همین صندلی اینا میبافن از اونا

میشه بگی شاید ب دردم خورد از کجا میاری کارو لپتاپ ندارما

نه دیگه باید سیستم داشته باشی و یکسری آموزش ها داره یاد بگیری و سریع هم تایپ کنی 

با ورد و پاورپوینت بلد باشی کار کنی و دو تا نرم افزار دیگه که هنگام یادگیری آموزش ها بهت میگن