الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مدیریتت تو زندگی مثل تاپیک چنگالته واقعا مقصری!!!!
یعنی انقدررر عجیب بود اون تاپیک من هنوز با جزییات یادمه
چرا همیشه از شوهرت بد میگی شاید واقعا توام زن خوبی براش نیستی
هیچ وقت یه نفر به تنهایی مقصر نیس
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اگه مدیریتت تو زندگی مثل تاپیک چنگالته واقعا مقصری!!!!یعنی انقدررر عجیب بود اون تاپیک من هنوز با جزی ...
من بهش میگم برو ب دختر مردم تجاوز کن یا خواهر زاده خودتو بکشون تو خونه بهش دست درازی کن یا برو از باغ مردم میوهبدزد یا مادر رفیقتو ببر مکان.یا با زن همسایه بریز روهم یا سر هرچیز بی خودی زنتو درحد خون ریزی بزن یا خفش کن ک تیروئید بگیره یا ببرش تو خرابهای مردم ک کنتور برقش خرابه زندگی کنه ک همه وسایل برقیاش بسوزه اره من زن بدیم میدونی چرا چون هیچ زنی از ابروش خفه خون نمیگیره با همچین کثافتی بمونه بخاطر بچش.ک فردا روز اگ طلاق بگیره عموهاش یا پدرش ب دختر بچه دست درازی نکنن
من بهش میگم برو ب دختر مردم تجاوز کن یا خواهر زاده خودتو بکشون تو خونه بهش دست درازی کن یا برو از با ...
شوهرت عوضیه توش شکی نیس!! اما اصلا به هیچ وجه حرص وسیله رو نزن به جهنم خراب بشه یا گم بشه تا میتونی رو روان شوهرت نرو به خاطر بچه ات...
نادیده بگیر همچین مردی رو دهن به دهن کثیفش نذار
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!