2777
2789
خودت بمیر..چیکار پسر مردم داری

🙄 تو دیگ چ موجودی هستی بخاطر ی مرد کثیفو لاشی ب هم جنست اینجوری میگی.هیچکی نمیتونه جای من باشه و با این حروم زاده زندگی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄 تو دیگ چ موجودی هستی بخاطر ی مرد کثیفو لاشی ب هم جنست اینجوری میگی.هیچکی نمیتونه جای من باشه و با ...

من کلی گفتم ..اون پدر ی دختر پنج ساله است...تو مرگش میخوای..من چ موجودی ام؟؟مگه اصلا می‌شناسمش...حرفم ی نوع ابراز ناراحتی بود ک نگو این رو..

من کلی گفتم ..اون پدر ی دختر پنج ساله است...تو مرگش میخوای..من چ موجودی ام؟؟مگه اصلا می‌شناسمش...حرف ...

بچه پنج ساله ی پدر لاشی بدردش نمیخوره فرداروز ک رف مدرسه بگن بابات زناکاره

چرا ی ادم لجن از زمین حذف بشه برا کل طبیعت خوبه

عزیز یه خانواده است، تو زندگی مشترک بد بوده...برای خواهر و برادر و پدر و مادرش ک عزیزِ.... طلاق بگیر خودت و راحت کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیز یه خانواده است، تو زندگی مشترک بد بوده...برای خواهر و برادر و پدر و مادرش ک عزیزِ.... طلاق بگیر ...

ن اتفاقن مادرش همیشه نفرین میکنه میگ ایشالله خبر مرگ پسرام بیاد از بس بدبختو شکنجه کردن سر نماز دعا میکنه میگه خدایا خبر مرگ پسرام بیاد

عزیزم ، چطوری انقدر راحت از مرگ هسرت حرف میزنی ، من دلم پاره میشه حوی از فکرش، شوهرمم مثل شما دیشب بهم گفت کی میمیری راحت بشیم🥲 هنوز گنگم دلم شکست اما حتی توی دلمم نتونستم براش بد بخوام ، اگر دست خودم بود میمردم، تا از وجود من ناراحت نباشه، ولی دست من نیست، 

اما با تمام بدی هایی که به من کرده من ارزو دارم تنش سلامت باشه با دردش منم درد میکشم

اگه واقعا غصه داری از دستش کم اوردی خدا طلاق رو گذاشته 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عزیزم ، چطوری انقدر راحت از مرگ هسرت حرف میزنی ، من دلم پاره میشه حوی از فکرش، شوهرمم مثل شما دیشب ب ...

ن عزیزم شوهرمن ی کثافت ب تمام معناس انروزی ک بمیره روز ازادی منه