2777
2789
عنوان

کیا عروسشون خوب بود اما برادرشون کار به طلاق رسوند

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
برادر من البته خواهر بزرگم هم نقش داشت تو داغون کردن زندگی شون الان داداشم مثل چی پشیمونه دیگه ف ...

ببخشید سوال میکنم ، برادرت چند وقت بعد فهمید اشتباه کرده؟ خواهرت الان متوجه هست که زندگی داداشش بخاطر اون بهم خورده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بزرگت تاوانشو پس نداد؟

فک کنم داره پس میده 

چون از اینکه  برادرم هنوز مجرد مونده داره  عذاب میکشه 

خودشم زندگی خوبی نداره  درکل  حسوده

من اصلا قبولش ندارم 

منفعت طلب هست 

خدا هم  همیشه میزنه پس کلش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اصلا مسئله اصرار یا دخالت ما نیست. مگه میشه شوهر آدم یکسال سراغ زنش نره که ببینه حرفش چیه!

عزیزم شاید رفتن ب صلاح زنش باشه و بعدها خوشبخت بشه

منظورم این هس ک خودت رو بیش از اندازه درگیر نکن

ی اتفاقاتی باید بیفته 

امیدوارم هر دو خوشبخت بشن❤️

ببخشید سوال میکنم ، برادرت چند وقت بعد فهمید اشتباه کرده؟ خواهرت الان متوجه هست که زندگی داداشش بخاط ...

خواهش میکنم 

تقریبا ۶ماه تا یکسال بعدش

دختره  عاشق داداشم بود 

خواهر عوضیم  همش دخالت میکرد  

به داداشم میگفت اون  هرچی میخواد فوری براش نخر😑من هرچی میگفتم برادر من به زنت توجه کن  ببین چی خوشحال میکنه 

براش کم نزار به حرف اون گوش نده 

زندگی خودشو ببین ...

حالا داداشم میگه کاش به حرفاش توجه نمی کردم 

با حصرت از زندگیش میگه 

الان دختره یه بچه هم داره

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خواهش میکنم تقریبا ۶ماه تا یکسال بعدشدختره عاشق داداشم بود خواهر عوضیم همش دخالت میکرد به داداشم ...

عزیزم عقد بودن یا عروسی کرده بودن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
عزیزم عقد بودن یا عروسی کرده بودن

عقد بودن 

ولی داداشم  هنوز مجرده ولی اون دخترخانم الان یه بچه هم داره