2777
2789

نماز خوندن چه ربطی ب بقیه کارا داره؟ یعنی اونا ک نماز نمیخونن کاراشون نگن؟ وااا

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز صبح معمولا نمیخونم 

اگه بیدار باشم میخونم

کارامو انجام میدم نماز ظهر میخونم

باز دوباره کارامو انجام میدم نماز مغرب رو میخونم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

والا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

والا

😂😍

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

متاهل نیستم اما یک کاری که جدیدا انجام دادم تو اینترنت سرچ کن ذکر هفته ها چیه 

مثلا امروز جمعه ذکر صلوات هدیه به امام زمان بود ... من هر روز. هفته غذای نذری به نیت همون امامی  که هست غذا درست میکنم ...

روی یخچال روزهای هفته وذکرها رو نوشتم 

روزی یک صفحه قرآن میخونم برای شهید های غریب تشیع شدند و همچین امام ها و اموات ... تا زمانی که قرآن ختم بشه البته نیت دارم

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بنظرم اسی منظورش کارهای معنوی بوده در طول روز 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

اره دقیقا انرژی روزت تکمیل میشهولی تنبلی میکنیم منو شوهرم بیدار نمیشیم

یه آلارم خاص بزار 

من خودم یه آهنگ مخصوص گذاشتم شرطی شدم باهاش بیدار می شم

ولی فکر کنم امشب کع اینقدر دیر قراره بخوابم پا نشم ایشالا بیدار میشم

یه آلارم خاص بزار من خودم یه آهنگ مخصوص گذاشتم شرطی شدم باهاش بیدار می شمولی فکر کنم امشب کع اینقدر ...

من چون شب بیداری دارم بچه رو میخوابونم 

تازه یکم میخوابم اذان میشه واقعا سختمه

کاش خدا یه قوتی بده بهم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

چه زود قضاوت میکنید 

نه میخواستم ببینم چجوری کارهارو تقسیم میکنن که نماز هاشونو به موقع بخونن..  و در طول روز برنامه های معنویشونو بدونم..  

زود جبهه نگیر دوست من