2777
2789
عنوان

خانم‌های باردار بیاین

113 بازدید | 19 پست

من واقعا حساسیت پیدا کردم رو وزنم، قبل از بارداری هم همیشه با اینکه اضافه وزن داشتم ولی یه وحشت عجیبی از چاقی داشتم.

الان ۲۷ هفته‌م، کمتر از ۴ کیلو اضافه کردم ولی دلم میخواست تا آخر حاملگی‌م کلا ۷ کیلو اضافه کنم، این عددم واقعا نمیدونم از کجا اوردم😐😂

از طرفی نگران وزن‌گیری بچه هستم، از طرفی دوست ندارم خودم وزن بگیرم، میگم کاش عین این کسایی که فقط شکمشون میاد جلو و بقیه بدنشون هیچ تغییری نمیکنه بشم.🫠😂

میشه تو حاملگی وزن مادر کم بشه ولی بچه وزن بگیره؟🥺🫠🥲

بیاین یکم حرف بزنیم دردودل کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم ول کن دغدغه چاقی رو

همه چی بخور بذار بدنت قوی باشه

بعد زایمان انقد بهت فشار میاد خود بخود لاغر میشی

من۶۴کیلو بودم شدم ۸۳

ولی بعد زایمان دوباره لاغر شدم بدون رژیم و ورزش

شیردهی و انجام کارهای بچه خیلییی انرژی میگیره 

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دقیقاً اوایل دغدغه ی منم همین بود، بیخیال شو بنظرم بهش فکر نکنی بهتره ،الان که به زایمان دارم نزدیک میشم به فکر اینم که چجوری زایمان کنم که اندامی که براش ۴ سال زحمت کشیدم یه شبه نابود نشه...😑🥲

🩷💍🩺

تازه متخصص تغذیه بهداشت که میرفتم همش بهم استرس میداد که در حال ترکیدنی 😂

خوشحالم به حرفش توجه نکردم

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

شما مادری الان فقط به سلامتی بچت فکر کن که غذای خوب بخوری به اونم برسه

تغذیه‌ م رو حواسم هست، غذای سالم و میوه و آجیل و...

اما خب میگم خیلی حساس شدم رو این قضیه متاسفانه

وای عزیزم ول کن دغدغه چاقی روهمه چی بخور بذار بدنت قوی باشهبعد زایمان انقد بهت فشار میاد خود بخود لا ...

تغذیه‌م رو حواسم هست، هم مکمل میخورم هم قرص آهن، میوه و آجیل و پروتئین همه رو مصرف میکنم، چون خانمایی رو دیدم که بعد زایمان لاغر نشدن یه ترسی به جونم افتاده 

بهش فکر نکن من کلا خیلی حساس بودم رو همه چی اینو بخورم اونو نخورم

67 کیلو بودم شدم 83 ولی بچم کم وزن شد   البته گفتن ژنتیکیه ولی فکر میکنم از استرس و اعصاب و تغذیه خودم بود

دقیقاً اوایل دغدغه ی منم همین بود، بیخیال شو بنظرم بهش فکر نکنی بهتره ،الان که به زایمان دارم نزدیک ...

چند هفته‌ای شما؟

چقدر اضافه کردی؟

منم خیلی ورزش کردم قبل حاملگی

الانم یوگا بارداری کار میکنم

تغذیه‌م رو حواسم هست، هم مکمل میخورم هم قرص آهن، میوه و آجیل و پروتئین همه رو مصرف میکنم، چون خانمای ...

اونا یا شیر خودشونو ندادن

یا کمک دست داشتن تو بچه داری

وگرنه مثل من ۲۴ساعته خودمم و بچم

بچمم بغلیه و وابسته

فقط روز شماری  میکنم زودتر بزرگ بشه مستقل تر بشه مدرسه اینا بره 

بهش فکر نکن من کلا خیلی حساس بودم رو همه چی اینو بخورم اونو نخورم67 کیلو بودم شدم 83 ولی بچم کم وزن ...

آره انگار وزن بچه خیلی ربطی به اضافه وزن مادر نداره

چند بود وزنش؟