2821
2789

من عقدم نزدیکه دوساله باهمیم ۲۴ سالمه

گاهی اوقات احساس میکنم واقعا یه چیزی تو ذهنم اذیتم میکنه انگار شیطان میتونه وارد وجودم شه و همش ازارم بده

مثلا من از یه کسی که به هیچ عنوان حسی درکار نیست تحت هیچ شرایطی، گاهی اوقات که مبیبینمش یکی تو مغزم تکرار میکنه میگه تو ازش خوشت میاد تو ازش خوشت میاد حسی داری😭😭😭😭

هیچوقت اینجوری نبودم روانم بهم ریخته منم جای خواهرتون

به جون عزیز ترین کسم اگر دروغ بگم واقعا ذره ای حسی نیست بمیرم الهی اگر دروغ بگم. 

احساس گناه میکنم ولی مقصر نیستم اصلا واکنشی هم نشون نمیدم ولی از درون دارم میمیرم چون ینفر میگه بهم تو ذهنم اینارو بهم نسبت میده من گوش میدم

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه دعایی چیزی نوشتن واست؟

نمیدونم گلم خستم از این حال داغون شوهرمم چرا مثل قبل انگیزه دانشگاه رفتن نداری و به خودت برسی و.. 

بنظرم چون روش حساس شدی همش تو مغزت تکرار میشه خودت و سرزنش نکن گناه زمانی هست که به خیانت منجر میشه اگه زیادی اذیتت میکنه برو پیش روانشناس

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
سخت نگیر..این حسا طبیعیا زیاد میاد و میره...

یه ادم بیشعور از خدا بی خبر تو تاپیک قبلیم برو ببین بهم چی گفت 

برای اون خیلی بهم ریختم 

یعنی میگید مقصر نیستم و احساس گناه نداشته باشم درسته؟ 

حتما از کسی‌که‌ میدونه این چیزا رو بپرس نذار دیر شه

از کی بپرسم دعا نویس؟ 

میترسم بدتر شه

بنظرم چون روش حساس شدی همش تو مغزت تکرار میشه خودت و سرزنش نکن گناه زمانی هست که به خیانت منجر میشه ...

ممنونم عزیزم ینفر تو تاپیک قبلیم یه حرفی زد بهم خیلی بهم ریختم از این حد از بیشعوری و نفهمیش 

ممنون چون خودمو سرزنش میکنم همش بخاطر اون فکری که من بینندش بودم انگار

شبیه وسواس فکری هست.... به این فکرا اهمیت نده بذار بیاد و بره.. منظور هرچقد حساس باشی روش بدتر میشه. ...

اره واقعا وسواس فکری هستش که دارم بقیه جاها

خودت نمیدونی از کی و چرا اینجوری شدی؟؟

نه دوسال بعد از کنکورم اینجوری شدم تا الان 

ممنونم عزیزم ینفر تو تاپیک قبلیم یه حرفی زد بهم خیلی بهم ریختم از این حد از بیشعوری و نفهمیش ممنون چ ...

مردم زیاد حرف میزنن سعی کن با کسایی صحبت کنی که تورو درک می‌کنند اینجور افراد حس عذاب وجدانت بیشتر میکنن درنتیجه این افکار وسواس وار ولت نمیکنه بنظرم اگه میتونی از مشاوره کمک بگیر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792