من ولی لترزول نخوردم سه ماه دوفاستون خوردم بعدش کلومیفن ماه دومی که کلومیفن میخوردم باردار شدم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چیزی دیگه آیه نداده بهت مگه دکتر نمیری بعد دوفاستون باید کلومیفن بخوری دیگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم چند ماهه که جلوگیری نمیکنم سونو واژینال دادم هیچ مشکل ندارم نمیدونم چرا باردار نمیشم
همسرت آزمایش داده ؟
خب اینا باعث میشه تخمک آزاد بشه نگران نباش دوفاستون رو فقط واسه تنظیم پری میدن ،انشالله با اینا باردار میشی بهت گفته بعد مصرف باید بری سونو واژینال اگه تخمک بالغ باشه آمپول میزنی آزاد میشه