2777
2789
عنوان

فقط این آقایونی که به دخترا مشاوره میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
به این سوی چراغ تا برا خواستگاری میخوان بیان اولین پرسش شغل خانم هست و اگر رسمی باشی سریع میان جلوحا ...

این برااقایون زن نما هستش مرد واقعی هنوز هست و خواهدبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این سوی چراغ تا برا خواستگاری میخوان بیان اولین پرسش شغل خانم هست و اگر رسمی باشی سریع میان جلوحا ...

نود درصد خواستگار ها همین مدل بود تا حالا هرکس خونه ما زنگ زده 

اون باقی هم ازدواج دومشون بودن 

دیگ رو شغل روشون نمیشه مانور بدن 

آره خب با بچه مشکله. خودم دوتا دارم با اینکه اولین بزرگه خودش خانومه، ولی بازهم کم آوردم احتمالا دیگ ...

من به شخصه بچمو دست هیچ کس نمیدم 

اصلا شاغل بودن برام ممکن نیس 

البته با وضع اقتصادی الان چاره ای نیست هردو باید کار کنن وگرنه نمیچرخه...

این نرا فقط تو خرج خونه برابری میخوان به کار خونه و مرتب کردن و رسیدگی به بچه میشه زار میزنن زنای قدیم ۱۰ بچه بزرگ میکردن شما نمیتونید هیچکاری کنید زنای خارجی نگاه کنید همچه کار بلدن زن ایرانی اینه اونه ..... حالا خودشون عرضه هیچکاری ندارن