2777
2789
عنوان

شغلمو رها کنم

190 بازدید | 36 پست

من کار از خودم دارم یعنی واسه کسی کار نمیکنم آموزشگاه دارم خیلی براش تلاش کردم الان دو ساله زدم صد تا شاگرد دارم و به مرور هی بیشتر میشن...ولی هزینه اجاره و معلم نمی‌ذاره چیزی زیاد برای خودم بمونه و باید زمان بدم حداقل سیصد تا شاگرد داشته باشم الان هم چون اوایل هست باید خودم هم دائم کار کنم اصلا هیچی از زندگیم نمی‌فهمم بچه ندارم ..ولی گهگاهی واسه کار خونه هم کم میارم..بقیه بهم میگن دیگه ولش کن ولی من چون می‌دونم اگه شلوغ بشیم چقدر در آمد داره دلم نمیاد ...میگن واسه زن کار خوب نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میگه ول کن از حسادتش میگه . هر شغلی خاک خوری و زحمت داره درامد بالا هم یه شبه به دست نمیاد 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

نه تعادل برقرار کن بین کار و زندگیت ولی شغلتو ول نکن اصلا

شرایط تعادل برقرار کردن ندارم به خاطر هزینه ها حداقل دو سال دیگه باید این شکلی برم بعد دیگه کلا بسپارم به معلم ها و خودم نرم 

هرکی میگه ول کن از حسادتش میگه . هر شغلی خاک خوری و زحمت داره درامد بالا هم یه شبه به دست نمیاد

مادر شوهرم هر سری که منو میبینه میگه اگه چیزی توش نیست جمع کن 

ببین واسه زن کار خوبه چون ادم افسرده میشه حالا تو خونه یا بیرون هرجا ولی من یه عقیده ای دارم ک ما ادم ها کار میکنیم ک چی بشه؟ ک بتونیم با پولش زندگی کنیم ولی متاسفانه یه سری مشاغل باعث میشن پول بدن ولی زندگی رو ازمون میگیرن چون اگ بالا سر شغل نباشیم هیچی بهمون نمیده، اگر میخوای شغلی داشته باشی بگرد شغل هایی ک درامد خطی نباشه یا ب اصطلاح time for mony نباشه اونوقت ازادی زمان داری میتونی هرکاری بخوای بکنی ، توهم شغلت بنظرم چون ادم هایی هستن ک کار میکنن برات خطی نیست فقط زمان میخواد تا روال بیوفته رها نکن صبور باش 

اگه دنبال شغلی هستی که دستت تو جیب خودت باشه پیام بده
کار آزاد رو حداقل باید پنج سال براش زحمت بکشی تا بعدش بگی موفق شده یا نه زوده الان به نظرم

شوهرم همینو میگه....میگه تو باید براش بلند مدت برنامه ریزی کنید 

ببین واسه زن کار خوبه چون ادم افسرده میشه حالا تو خونه یا بیرون هرجا ولی من یه عقیده ای دارم ک ما اد ...

ببین من اگه دو سال دیگه همینجوری برم بعدش میتونم خودم بمونم خونه و فقط معلم ها درس بدن چون الان نمیتونم بابت همه کلاس ها پول بدم ولی بعداً میتونم سر همین این شغل را انتخاب کردم