2821
2789
عنوان

به حرمت حضرت عباس دعام کنید 😞

64 بازدید | 8 پست

میگن دعای شما نی نی سایتی ها گیراس دلتون پاکه 

صد مرتبه سوره حمد به نیابت از حضرت ام البنین هدیه به حضرت عباس به نیت حاجت روایی خودتون و رسیدن من به حاجتم 

به عشقم برسم .

ازمون قبول بشم 

قربت الی الله.

چه تعداد حمد میخونید اعلام کنید .

خودم 5 مرتبه 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۵تا

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

۱ حمد

قبول باشه ان‌شاءالله حاجت روا بشین 🤲🏻♥️

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

۸ تا

۱

۵تا

2825
2823
2791
2779
2792