2777
2789
عنوان

🦋 دست به دامن قمر 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 7424 بازدید | 788 پست

امام حسین(ع) شهید نشدند که بگوییم افسوس که کنار حضرت نبودیم  

آمد که بگوییم بسم‌الله هنوز هم دیر نشده 

و در برابر تمام ظلم‌ها، برخیزیم.

🥀کانال کربلا🥀

🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه‌کردن بر حسین (ع) ، آسان‌ترین کار است.

سخت آن است که شبیه او شوی؛

و سخت‌تر از آن ، شبیه زینب (س) بشوی .

🥀کانال کربلا🥀

🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

🤍اَعظَمَ اللهُ اُجُورَنا بمُصابنا

بالحُسَين (عليه السلام )

وَ جَعَلَنا وَ اِياکُم مِنَ الطالبينَ بثاره

مع وَليهِ الاِمام المَهدي مِن آلِ

مُحَمَدٍ عليهمُ السَلامُ🖤

▪️آجرک الله یا صاحب الزمان▪️

#شام_غریبان💔

عزاداری هاتون قبول حق ان شاءالله 📿

سلام به همه عزاداران حسینی از همه خواهش میکنم در این روزها و شبهای عزیز برای شفای پدرم چندین روزه که ...

سلام ان شاالله که با دعای خیر آقا امام زمان عج شفای عاجل قسمتشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام درک میکنم منم همینطوراماجسمتون مهم نیست ببینید دلتون کجاست ❤️ان شاالله با دعای خیر اقا امام زم ...

ممنون عزیزم . دلم گرفته بود ، به دعای شما امام حسین که فدای مهربونیش برم دعوتم کرد و رفتم. 

التماس دعا عزیزم ❤❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یا قمر بنی هاشم🖤

🌹 مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است. ما یقین داریم با ادامه‌ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد می‌شود و بیت‌المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می‌گردد؛ ان‌شاالله. 🌹از سخنان مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی🌹 

لایکم کنید

ببخشید دستم خورد و درخواست دوستی رو که قبول کرده بودید لغو شد می خواستم ببینم شما از دوستان قدیمی هستید؟