2777
2789
عنوان

بعد از سن سی سالگی با قانون جذب چیزیو جذب کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست
ببین شما یه خواسته ای داری خب اول که باید اون خواسته رو واضح داشته باشی بعدش باید همراستا باشی یکی ا ...

مرسی 👌🏻🎉

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز خاصی نیس تصور میکنی اون چیزی میخواهی داری سپس رهاش میکنی خیلی راحت

رها کردن که راحت نیست همینش مشکله نمی‌دونم چطور بیخالش شم و هی به نرسیدنن و زمانشو اینا فکرنکنم

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
ببین شما یه خواسته ای داری خب اول که باید اون خواسته رو واضح داشته باشی بعدش باید همراستا باشی یکی ا ...

همراستا یعنی چی 

یعنی تلاش؟

دو تا پست بالاتر بخون من ازدواجم همونی شد که میخواستم اصلا اون آدم خودش وارد زندگیم شد بعدش مسیر تحص ...

خب میشه بگی چنددیقه بهش فکرکردی چندبار نوشتی چندروز 

چه موقع وارد زندگیت شد

و به شخص خاصی فکرکردی

همراستا یعنی چی یعنی تلاش؟

یعنی تو راستای اون خواسته قرار بگیری خب وقتی شروع کنی به هم راستا و هم جهت شدن کائنات هم مسیر مناسب جلوت قرار میده دیگه مثلا شده فکر کنی چقدر دوست دارم شیرینی پزی یاد بگیرم یه دفعه به فاصله کمی تبلیغ آموزش شیرینی پزی میبینی یا یکی بهت معرفی میکنه 

یعنی تو راستای اون خواسته قرار بگیری خب وقتی شروع کنی به هم راستا و هم جهت شدن کائنات هم مسیر مناسب ...

آخه گفتی اگه همراستا نباشیم بهش نمی‌رسیم 

فکرکردم بایدخودم کاری کنم هم استا شم

این که مثلاً کسی بهم پیشنهاد بده که دست خودم نیست 

خب میشه بگی چنددیقه بهش فکرکردی چندبار نوشتی چندروز چه موقع وارد زندگیت شدو به شخص خاصی فکرکردی

عزیزم کتابش بخون آخه من هر چی بگم اینجوری نیست بگی خب من ۱۰ دقیقه فکر کردم ۲ بار نوشتم وارد زندگیم شد پس اینا افراد شیاد میان مثلا آموزش جذب و راز برگزار میکنند فقط برای اینکه بگم واسه من کار میکنه بگم کمتر از چند ماه اون شخص وارد زندگیم شد با مثلا ۸۰ درصد معیارهای خودم دقیقا و کمتر از یکسال ازدواج کردیم کل آشنایی تا ازدواج ما مثلا ۶ ماه شد

آخه گفتی اگه همراستا نباشیم بهش نمی‌رسیم فکرکردم بایدخودم کاری کنم هم استا شماین که مثلاً کسی بهم پی ...

عزیزم همراستا شدن خیلی مفهومش ساده است خب شما مثلا میخواهی مربی ورزشی بشی همراستا شدن اینه خودت اول بری باشگاه ثبت نام کنی تو اون مسیر قرار بگیری دیگه راهت پیدا میکنی که چجوریه از کجا باید بشه

من هروقت رها کردم سه چهار روز بعد رسیدم بهش نهایت ۱ ماه بعد!

نمیگم که نمی‌رسی

میگم سخته رها کردن 

چطور رها کنیم