الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی تو راستای اون خواسته قرار بگیری خب وقتی شروع کنی به هم راستا و هم جهت شدن کائنات هم مسیر مناسب جلوت قرار میده دیگه مثلا شده فکر کنی چقدر دوست دارم شیرینی پزی یاد بگیرم یه دفعه به فاصله کمی تبلیغ آموزش شیرینی پزی میبینی یا یکی بهت معرفی میکنه
خب میشه بگی چنددیقه بهش فکرکردی چندبار نوشتی چندروز چه موقع وارد زندگیت شدو به شخص خاصی فکرکردی
عزیزم کتابش بخون آخه من هر چی بگم اینجوری نیست بگی خب من ۱۰ دقیقه فکر کردم ۲ بار نوشتم وارد زندگیم شد پس اینا افراد شیاد میان مثلا آموزش جذب و راز برگزار میکنند فقط برای اینکه بگم واسه من کار میکنه بگم کمتر از چند ماه اون شخص وارد زندگیم شد با مثلا ۸۰ درصد معیارهای خودم دقیقا و کمتر از یکسال ازدواج کردیم کل آشنایی تا ازدواج ما مثلا ۶ ماه شد
آخه گفتی اگه همراستا نباشیم بهش نمیرسیم فکرکردم بایدخودم کاری کنم هم استا شماین که مثلاً کسی بهم پی ...
عزیزم همراستا شدن خیلی مفهومش ساده است خب شما مثلا میخواهی مربی ورزشی بشی همراستا شدن اینه خودت اول بری باشگاه ثبت نام کنی تو اون مسیر قرار بگیری دیگه راهت پیدا میکنی که چجوریه از کجا باید بشه