2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه واقعیه؟

ببین جذب چیز عجیبی نیست کاری ندارم خیلی ها دارند سواستفاده میکنند پکیج انگیزشی و اینا بدون اطلاع کافی میفروشند یا تیکه تیکه میگن همه واقعیت رو نمیگن ولی خود جذب خیلی راحت علمی قابل اثباته حالا خستمه میخوام بخوابم ولی منطقی به نظر میاد 

قبلش جذب کردم ولی خود نویسنده کتاب راز فکر کنم بالای ۵۰ بود وقتی با جذب آشنا شد

بعدش نخواستی؟ یا نتونستی ؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
ببین جذب چیز عجیبی نیست کاری ندارم خیلی ها دارند سواستفاده میکنند پکیج انگیزشی و اینا بدون اطلاع کاف ...

خب حالا چطور باید جذب کنم یه کوچولو بکو بخواب😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

خب حالا چطور باید جذب کنم یه کوچولو بکو بخواب😂

ببین شما یه خواسته ای داری خب اول که باید اون خواسته رو واضح داشته باشی بعدش باید همراستا باشی یکی از مراحل جذب میگه شما نمیتونی خواسته ای داشته باشی ولی همراستا نباشی بعدش پیشنهاد میکنه اونو بنویسید خب این خودش جهت دهی به افکار هست بعد فرآیند های نیرومند مثل شکرگذاری و تجسم سازی و اینا در کنارش تازه جلد دوم راز اسمش قهرمان هست در مورد سختی های تو مسیر رشد میده،

ولی بعضیا اومدن واسه افراد راحت طلب میگن اوکی شما خواسته ات بهش فکر کن بنویس تمومه دیگه میرسی راز اصلا در مورد این نیست