2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون تو دعوا بهتون بگه ه ر ز ه

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 146 پست
حالم واقعا بدهما دعوا خیلی زیاد داشتیم حتی شده ی بار بزرنه تو گوشم ولی واقعا هیچوقت قد امروز حالم بد ...

چون ظرفیت صبرت پرشده

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق داری خیلی سختهمن یبار شوهرم برم تهمت زد خیلی حالم بد شدهنوز نبخشیدمش میگم اگه واقعا اون دنی ...

بابامم یه بار تهمت زد به مامانم مامانم دلخکر شد بابام خیانت کرد مامانم طلاق گرفت گفت خودش فاسده طعنشو به من زد

هیچوقت هیچوقت هیچوقت گذشتتون واسه شوهرتون تعریف نکنید خانوووما هرچقدم شوهرتون خوب و خوش اخلاق و فهمیده باشه اخرش ی همچین روزی زهرشو میریزه 

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

گ و ه میخوره بهم بگه هرزه زنگ میزنم بابا و عموهام تا میخوره کتکش بزنن ک دیگه همچین زری نزنه

من اصلا جرعت نمیکنم ب بابام بگم 

اصلا دلم نمیاد بفهمه وضعیتمون اینجوری دق میکنه از غصه