2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه ناحیه ی پرینه، چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9156 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک انقد بخیه خوردم بعدشم گوشت اضافه آورد رفتم ترمیم کردم

حتما بچتون درشت بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من دخترم ۲.۹۵۰ بود

خودم هم جثه ام ریزه

دکترم میگفت تلاش نکن وزن دخترو بالا ببری  ک زایمانت سخت شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حتما بچتون درشت بوده

ن بابا 3400بود مثلا خواست تنگش کنه خیلی هم پاره کرد حتی مقعد هم بخیه داره دیگه فکرش بکن انقد طول کشید ک بخیه های آخر کاملا میفهمیدم بی حسیش رفته بود

ن بابا 3400بود مثلا خواست تنگش کنه خیلی هم پاره کرد حتی مقعد هم بخیه داره دیگه فکرش بکن انقد طول کشی ...

وای چ بد😨😨😨😭😭

قدیما یا احتیاج به برش نبوده . یا اگر برش میخورده هم با یه چیزی مثل سیم نازک وصل میشده به هم . نامنظم و گوشت اضافه و.... اینا دیگه چیه؟ یه کم تحقیق کنید لطفا. عزیزم در اینکه دکترهای الان انگشت کوچیکه ماماهای الان نمیشن شکی نیست. نمونش همین نچرخیدن بچه که سریع سزارین میکنن اما اون موقع ها از روی شکم با ماساژ بچه رو سروته میکردن و....الی آخر. امااااا سعی کن اول از همه به خدا توکل کنی و بعد از ائمه کمک بخوای. و بیمارستان خوب بری. ماما خصوصی هم داشته باشی خوبه. 

وای چه بد خیلی سخت بود براتون حتما؟

آره خیلی بعد زایمان هیچ کس درد نداشت بجز من جیغ میزدم من ک برای زایمان ی بار بیشتر جیغ نزدم بعد زایمان انقد گریه کردم و جیغ زدم اونوقت تازه بخیه دکتر اومد معاینه کرد دیگه مردم فک کن تازه  زخم دست بکنه داخل

همه پاره میشن و بخیه میخورن مگه اینکه خیییییلی خوش شانس باشی و پرینه ت خ انعطاف داشته باشه ..برامنو ...

من میگم روند طبیعی زایمان بهتر از این مداخله ها و برش هاست حتی اگرم پاره بشه خودش طبیعی از ناحیه ای که بهتره پاره شده و بدن باهاش راحت تر کنار میاد تا یه برش غیر طبیعی از ناحیه ای که دکتر انتخاب کنه...

البته نظره بازم نمیدونم...

قدیما یا احتیاج به برش نبوده . یا اگر برش میخورده هم با یه چیزی مثل سیم نازک وصل میشده به هم . نامنظ ...

ممنون از راهنمایی هات عزیزم...

آیا دکترها راه میان با آدم که برش نزنن و بزازن خودش پیش بره؟

برششو که نمیفهمی اصلا بخیه هم من دو سه سوزن اولو زد درد داشتم بقیه ش نفهمیدم مراقبتاش هم زیاد سخت ...

ممنون عزیز جان از روحیه دادنت...

بعضی نظرات که از خاطرات بدشون و گوشت اضافه و درد و سختیاشون میگن آدمو خیلی نگران میکنه...

هرچند اون بنده خداها هم خوب دارن تجربیاتشونو میگن اما اگه لطف کنن و تجربه های مثبتو بگن و توی روحیه ی خانومای باردار دیگه تاثیر منفی نذارن بهتره...

عزیزم برش ندن که ادم پاره میشه  برش هم به صورت عرضی میزنن طولی نمیزنن که مقعد برسه توکلاس زای ...

من نظرم اینه : 

اولا که به نظرم از کجا معلوم که پاره بشه؟ شاید با روند اروم زایمان کم کم واژن حالت ارتجاعی پیدا کنه.

دوما شاید اگه بزاریم خودش پاره بشه خیلی کمتر از برشهای دکتر بشه چون واکنش طبیعیه بدنه. 

نمونه ش کامنت اون دوست عزیزمون (طلی#۹۳۴)که هردوش رو تجربه کردن