2777
2789
عنوان

توقعی که دوستم ازم داره

87 بازدید | 18 پست

دیروز دیدم اسمشو تو بنر قبولیا زدن هوشبری اصفهان آورده 

رشته ای که خودش میخواست نیست پزشکی و دندون میخواست

بهش تبریک گفتم برگشته میگه توقع داشتم بهم زنگ بزنی روزی که نتایج اومد که خودم بهت بگم نه اینکه رو بنر ببینی

من چون رتبشو میدونستم،میدونستم پزشکی و دندون نمیاره برا همین زنگش نزدم که ناراحت نشه 

خودش ۲ ماه گذشت بهم یه پیام نداد که مرده ای یا زنده 

همیشه توقع داره من اول بهش پیام بدم حالشو بپرسم

روز تولدم حتی یه تبریک ساده هم نگفت

حق با منه یا اون؟

حق با تو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پرتوقعه خودش برا من هیچ کاری نکرده انتظار داره من همه کار کنمکسی هم که یه موفقیتی کسب می‌کند خو ...

بلاک کن بره اگرم نمیشه همینجور ارتباطتو کمتر و کمتر کن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

توخیلی با شعورانه رفتار کردی اتفاقا

بخدا نمیدونم کجا اشتباه رفتار کردم کت اینجوری میکنه

کسی که به موفقیت میرسه خودش باید خبرشو به بقیه بده نه که بقیه بیوفتن دنبالش