2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه ناحیه ی پرینه، چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9156 بازدید | 65 پست
من مامای همراه داشتم خودش بخیه زد گفتم زیبایی بزنه دو ساعت کشش داد اون یه ذره برشو دکتر که میرم ن ...

منم هرسری میرم دکترم میگه  من زایمان کردمت

میگم بله خانوم دکتر

میگه چه کردم باریکلا به خودم😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیله نزدیکه شوهرمه نمیشه 😐

همیشه فامیل و اشنا گند میزنن به ادم خخ

غریبه بهتره

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم هرسری میرم دکترم میگه  من زایمان کردمت میگم بله خانوم دکتر میگه چه کردم باریکلا به خودم😶

😂😂😂😂😂حالا اون خودشیفته س

دکتر من میگفت کی زده گفتم خانم فلانی

همین جوری دهنش باز مونده بود میگفت انصافا عالی زده اصلا معلوم نیست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ببین من سمت راستمو دکتر برش زد

سمت چپم هم کتف دخترم گیر کرده پاره شد

یعنی ترکیدم رسما

اما اون قسمت که خودش پاره شد، اصلا درد نمیکرد و من وزنمو مینداختم سمت چپ واسه نشستن. سریع هم جوش خورد و هیچ ردی نموند ازش.

اما قسمتی که برش زدن، اول که گوشت اضافه اورد، بعدم عفونت کرد و کلی ترشح داشتم، هنوزم با اینکه هشت ماه گذشته، تو دوران پریود کاملا ردش دردناک میشه!

دکترا واسه راحتی خودشو برش میزنن. اگه نزنن بهتره.

خارج از کشور هم چند ساله منسوخ شده. اجازه میدن در صورت نیاز خودش پاره شه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من مامای همراه داشتم خودش بخیه زد گفتم زیبایی بزنه دو ساعت کشش داد اون یه ذره برشو دکتر که میرم ن ...

نه برعکس خیلی زود جوش میخوره زخمی چیزی داشته باشم .

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
اون موقع دهنتو چاک میدادن

خخخخخخ نه اونوقت مادرشوهرم بهم میگفت دهن گشاد 😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
😂😂😂😂😂حالا اون خودشیفته س دکتر من میگفت کی زده گفتم خانم فلانی همین جوری دهنش باز مونده بود می ...

اره یسری دیگه ی دکتر دیگه رفتم گفت زایمان کردی مگه😕

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخه حیفه گوشت اضافه میاره دکتر من بخیش عالی بود اپسیلونی حتی جای بخیه نمونده

خیلی دست دکتر مهمه خوب باشه .الانم هرکی مطبش میاد جای بخیه هاش عفونت کرده

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
خیلی دست دکتر مهمه خوب باشه .الانم هرکی مطبش میاد جای بخیه هاش عفونت کرده

ای بابا😓😓😭

حالا من گشتم یکی از بهترین های طبیعی رو پیدا کردم

بعد زایمان زودتر شد

مسافرت بود

شانس اوردم دکتری ک جایگزین بود خیلی خوببود