سلام خانومایگل. من ۳ ماهه باردارم و از الان به زایمان فکر میکنم. میخواستم بدونم ایا واقعا برش دادن و بخیه خوردن ناحیه ی پرینه ضرورت داره موقع زایمان یا نه دکترا برای راحتی و زودتر شدن کار خودشون این کارو میکنن؟؟
من واقعا از این بخیه خوردنه بدم میاد...
پس قدیما که تو خونه زایمان میکردن و قابله بود چجوری بدون برش زایمان میکردن؟
برا من اول که دخترمو دراوردن باز گفتن ی زور دیگه بزن جفتم اومد بیرون کامل
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایییییی خدا این بزرگترین کابوس زندگیه منه از این بخیه ها و برش دادنه وحشت دارم 😭😭😭😭😭
برششو که نمیفهمی اصلا
بخیه هم من دو سه سوزن اولو زد درد داشتم بقیه ش نفهمیدم
مراقبتاش هم زیاد سخت نیست
اگه مستقیم روشون نشینی هم زیاد ازار دهنده نیست
برای دستشویی هم من اصلا اذیت نمیشدم، همیشه هم ملین میخوردم که یبوست نشم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آورده .خدارحم کنه این یکیو دکترمم همونه اصلا دستش بربخیه افتضاحه
من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آور ...
خب عوض کنید دکترتون رو
من چون بندنافو میخواستم برای ذخیره بدم یه دکتر از بانک خون اومده بود خودشون قیچی کردن
منم حواسم به دخترم بود هی مبگفتم ای جان ای جان خخخ
ای جونم خوش بحالت من چون بندنافو میخواستم برای ذخیره بدم یه دکتر از بانک خون اومده بود خودشون قی ...
😍😍😍😍😁
خیلی حال میده خیلی حس قشنگیه
من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آور ...
من مامای همراه داشتم خودش بخیه زد
گفتم زیبایی بزنه
دو ساعت کشش داد اون یه ذره برشو
دکتر که میرم نمیفهمن زایمان داشتم
بگو یکی دیگه برات بزنه
شایدم واکنش بدت خودت اینجوریه و بدزخمی