2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و بخیه ناحیه ی پرینه، چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9156 بازدید | 65 پست

برا من اول که دخترمو دراوردن باز گفتن ی زور دیگه بزن جفتم اومد بیرون کامل

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من پشتم شدییییییید دردمیکرد همش شیاف میزدم واسه این درد بخیه رو متوجه نمیشدم 

😭😭😭😭😭😭😭 کاش نی نی رو از دهن به دنیا میاوردیم 😭😭😭😭

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییییی خدا این بزرگترین کابوس زندگیه منه از این بخیه ها و برش دادنه وحشت دارم 😭😭😭😭😭

برششو که نمیفهمی اصلا

بخیه هم من دو سه سوزن اولو زد درد داشتم بقیه ش نفهمیدم

مراقبتاش هم زیاد سخت نیست

اگه مستقیم روشون نشینی هم زیاد ازار دهنده نیست

برای دستشویی هم من اصلا اذیت نمیشدم، همیشه هم ملین میخوردم که یبوست نشم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من جفت هم نفهمیدم چجوری درومد 

متوجه نشدم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من دکترم بند نافو داد خودم قیچی کردم😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
برششو که نمیفهمی اصلا بخیه هم من دو سه سوزن اولو زد درد داشتم بقیه ش نفهمیدم مراقبتاش هم زیاد سخت ...

خدا از دهنت بشنوه انقد استرس اینو دارم ک نگو 😯😦😧

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آورده .خدارحم کنه این یکیو دکترمم همونه اصلا دستش بربخیه افتضاحه

فقط تو اتفاق خوشایندزندگیم بودی امسال   
من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آور ...

خب عوض کنید  دکترتون رو

من دکترم بند نافو داد خودم قیچی کردم😍

ای جونم خوش بحالت

من چون بندنافو میخواستم برای ذخیره بدم یه دکتر از بانک خون اومده بود خودشون قیچی کردن 

منم حواسم به دخترم بود هی مبگفتم ای جان ای جان خخخ

ای جونم خوش بحالت من چون بندنافو میخواستم برای ذخیره بدم یه دکتر از بانک خون اومده بود خودشون قی ...

😍😍😍😍😁

خیلی حال میده  خیلی حس قشنگیه

فامیله نزدیکه شوهرمه نمیشه 😐

اخه حیفه گوشت اضافه میاره

دکتر من بخیش عالی بود

اپسیلونی حتی جای بخیه نمونده

من که بخیه هم خوردم. جاشم هنوز هست فکرکنم بدبخیه زد چون رد سوزناش هنوز بعد دوسال گوشت اضافه بالا آور ...

من مامای همراه داشتم خودش بخیه زد

گفتم زیبایی بزنه

دو ساعت کشش داد اون یه ذره برشو

دکتر که میرم نمیفهمن زایمان داشتم

بگو یکی دیگه برات بزنه

شایدم واکنش بدت خودت اینجوریه و بدزخمی