2777
2789
خب اولا هرکی وقتی یه مشکلی داره اسمشو چمیدونم توضیحش و میدونه ربطی به حوزه تحصیلات نداره خدایی برو خ ...

خب ی سوال میپرسم ببنیم اصن چیزی هم سرت میشه یا نه

نروترانسمیتر میدونی چیه گوگل سرچ نکن سریع بگو

پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ی سوال میپرسم ببنیم اصن چیزی هم سرت میشه یا نهنروترانسمیتر میدونی چیه گوگل سرچ نکن سریع بگو

نمیخام با تو دهن به دهن بشم میخای فکر کنی بلدم یا نه اصل واسم مهم نیست 

حیف وقتم 😠

مثلا چهار تا لغت رفتی سرچ کردی با چهار تا اختلال کسی فکر نمیکنه تو روانپزشکی 

شک ندارم داری از تيمارستان پیام میدی 

خب اگه دانشجو روانی برو به استادان بگو درمانت کنن 🙃

عوضی ریپ بزنی گزارش میدم 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

مای گااااد از جوابت معلومه چند سالته 🤣توضیح بدم یا به گوگل مراجعه میکنی؟

بابا لجم گرفته از دستش 😡😡

چرا گم نمی‌شود 🤣

چرا یه مشت ..... ریختن تو سایت 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بیخیال بابا حرص نخور سرگرمیه جالبیه😂💔

آره ولی لجم میاد تو کاربری  قبلیش نوشته بود دانشجو روان 

آخه این روانیو چه به دانشجو روان از این حرصم میگیره 🤣😂