2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟 (۲۱۱)

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین♥

زکودکی خادم این تبار محترمم...

ذکر لبم یازینب به دلم واهمه نیست

به سرم جز زیارت حسین فاطمه نیست

خدا مرا از در این خانه جدا نکند

گدایی در این خانه مرا خاتمه نیست

خطوط قرمز دور حرم ز خون من است

چو برکه ام که مرگ من همان سکون من است

پیاده می روم ز مشهدالرضا تا شام

حال کبوتر حرم حال کنون من است😭

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌸

تا خدا💟 هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. 

که خدا💟 کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                   ═✧❁🌸❁✧═

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه دویست و یازده قرآن کریم: سوره یونس، آیات 21 الی ۲۵

با ما همراه باشید حضور عزیزی چون شما باعث افتخار ماست🌹

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

(وَ إِذَا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً مِّن بَعْدِ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُمْ إِذَا لَهُم مَّکْرٌ فِی آیَاتِنَا ۚ قُلِ اللَّهُ أَسْرَعُ مَکْرًا ۚ إِنَّ رُسُلَنَا یَکْتُبُونَ مَا تَمْکُرُونَ)

۲۱

هنگامى که به مردم، پس از زیانى که به آنها رسیده است، رحمتى بچشانیم، در مورد آیات ما (با توجیهات ناروا) توطئه مى‌کنند; بگو «تدبیر خداوند (از شما) سریع‌تر است; و رسولان (فرشتگان) ما، آنچه را توطئه مى‌کنید، مى نویسند!»

(هُوَ الَّذِی یُسَیِّرُکُمْ فِی الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ ۖ حَتَّیٰ إِذَا کُنتُمْ فِی الْفُلْکِ وَ جَرَیْنَ بِهِم بِرِیحٍ طَیِّبَةٍ وَ فَرِحُوا بِهَا جَاءَتْهَا رِیحٌ عَاصِفٌ وَ جَاءَهُمُ الْمَوْجُ مِن کُلِّ مَکَانٍ وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ أُحِیطَ بِهِمْ ۙ دَعَوُا اللَّهَ مُخْلِصِینَ لَهُ الدِّینَ لَئِنْ أَنجَیْتَنَا مِنْ هَٰذِهِ لَنَکُونَنَّ مِنَ الشَّاکِرِینَ)۲۲

او کسى است که شما را در صحرا و دریا سیر مى‌دهد; زمانى که در کشتى قرار مى‌گیرید، و بادهاى موافق کشتى نشینان را (به سوى مقصد) مى‌برد و خوشحال مى‌شوند، (ناگهان) طوفان شدیدى مى‌وزد; وامواج از هر سو به سراغ آنها مى‌آید; و گمان مى‌کنند هلاک خواهند شد; (در آن هنگام) خدا را از روى خلوص عقیده مى‌خوانند که «اگر ما را از این گرفتارى نجات دهى، حتماً از سپاسگزاران خواهیم بود.»

(فَلَمَّا أَنجَاهُمْ إِذَا هُمْ یَبْغُونَ فِی الْأَرْضِ بِغَیْرِ الْحَقِّ ۗ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّمَا بَغْیُکُمْ عَلَیٰ أَنفُسِکُم ۖ مَّتَاعَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا ۖ ثُمَّ إِلَیْنَا مَرْجِعُکُمْ فَنُنَبِّئُکُم بِمَا کُنتُمْ تَعْمَلُونَ)۲۳

امّا هنگامى که خدا آنها را رهایى بخشید، (بار دیگر) به ناحق، در زمین ستم مى‌کنند. اى مردم! ستم‌هاى شما، به زیان خود شماست. از زندگى دنیا بهره (اندکى مى‌برید)، سپس بازگشت شما به سوى ماست; و ما، شما را به آنچه عمل مى‌کردید، خبر مى‌دهیم.

(إِنَّمَا مَثَلُ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا کَمَاءٍ أَنزَلْنَاهُ مِنَ السَّمَاءِ فَاخْتَلَطَ بِهِ نَبَاتُ الْأَرْضِ مِمَّا یَأْکُلُ النَّاسُ وَ الْأَنْعَامُ حَتَّیٰ إِذَا أَخَذَتِ الْأَرْضُ زُخْرُفَهَا وَ ازَّیَّنَتْ وَ ظَنَّ أَهْلُهَا أَنَّهُمْ قَادِرُونَ عَلَیْهَا أَتَاهَا أَمْرُنَا لَیْلًا أَوْ نَهَارًا فَجَعَلْنَاهَا حَصِیدًا کَأَن لَّمْ تَغْنَ بِالْأَمْسِ ۚ کَذَٰلِکَ نُفَصِّلُ الْآیَاتِ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ)

۲۴

مَثَل زندگىِ دنیا، همانند آبى است که از آسمان نازل کرده‌ایم; که در پى آن، گیاهانِ (گوناگونِ) زمین ـ که مردم و چهارپایان (از آن) مى‌خورند ـ (مى روید) و در هم فرو مى‌رود; تا زمانى که زمین، زیبایى خود را یافته و آراسته گردید، و اهلِ آن مطمئن شدند که مى‌توانند (بى هیچ مانعى) از آن بهره‌مند گردند، (ناگهان) فرمان ما، شب هنگام یا در روز، فرا مى‌رسد; (و سرما یا صاعقه‌اى را بر آن مسلّط مى‌سازیم;) و آنچنان آن را درو مى‌کنیم که گویى دیروز هرگز (چنین کشتزارى) نبوده است! این گونه، آیات خود را براى گروهى که مى‌اندیشند، شرح مى‌دهیم.

(وَ اللَّهُ یَدْعُو إِلَیٰ دَارِ السَّلَامِ وَ یَهْدِی مَن یَشَاءُ إِلَیٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِیمٍ)

۲۵

و خداوند به سراى صلح و آرامش دعوت مى‌کند; و هر کس را بخواهد (و شایسته ببیند)، به راه راست هدایت مى‌نماید.🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

بار الها همه ما را به راه راست هدایت بفرما و رفتار، گفتار، کردار و پندار ما را نیکو بگردان و تا آخر عمر سلامتی روح و جسم را نصیب ما بگردان و ما را به هیچ شخصی جز خودت محتاج نگردان و عاقبت کلیه امور دنیوی و اخروی ما را ختم بخیر بگردان 💚خداوندا؛ نعمت سرزندگی و کوشایی را به ما ارزانی دار و از سستی و تنبلی و ناتوانی و بهانه‌آوری و زیان و دل مردگی و ملال محفوظ‌مان دار و بهترین ها را در دنیا و آخرت نصیب ما بگردان🌱آمین یا رب العالمین😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

التماس دعا 🌸

بسم الله الرحمن الرحیم💟قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ🌹اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدْ اَللّهُمَّ صَلَّ عَلی جَمیعِ الأنْبِیاءِ وَ الْمُرْسَلین🌹اَسْتَغْفِرُاللّهَ الَّذی لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ، اَلْحَیُّ الْقَیُّومُ، وَاَتُوبُ اِلَیْهِ. لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ، وَلانَعْبُدُ اِلاَّ اِیّاهُ، مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ، وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ.🌹اللّهُمَّ فَصَلِّ عَلی مُحَمَّد وَعِتْرَتِهِ، وَاحْشُرْنا فی زُمْرَتِهِ، وَبَوِّئْنا مَعَهُ دارَ الْکَرامَةِ، وَمَحَلَّ الاِْقامَةِ🌹اِلهی فَسُرَّنی بِلِقآئِکَ یَوْمَ تَقْضی فیهِ بَیْنَ عِبادِکَ🌹يَفْعَلُ اللّهُ ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْکُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه. يَفْعَلُ اللّهُ ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْکُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه. يَفْعَلُ اللّهُ ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْکُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه.🌹اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً🌹بسم الله الرحمن الرحیم💟ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟سُبْحانَ اللهِ الْجَلیلِ، سُبْحانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبیحُ اِلاَّ لَهُ، سُبْحانَ الاْعَزِّ الاْکْرَمِ، سُبْحانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّةَ وَ هُوَ لَهُ اَهْلٌ🌹«الْحَمْدُ للهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ»🌸استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً 🌸اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً 🎉 أَسْأَلُ اللهَ مِنْ فضله🌸ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ🌹«اللَّهُمَ‏ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ، وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ ، الْأَحْیَاءِ مِنْهُمْ وَ جَمِیعِ الْأَمْوَاتِ»🌸بسم الله الرحمن الرحیم💟 یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ🌸یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِک💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) ♥ أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰا🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی، عاقبت بخیری، گشایش کارها، رزق و روزی حلال و وسیع و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍التماس دعا🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دعا کنید هعی خدا 😭😭😭😭

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان ش ...

مرسی 🥲 الهی آمین 

حاجت روا بشید شما هم  🤲🏻

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

عزیزم میشه برام دعا کنی مشکل الانم حل بشه

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 روزهای خوبی در راهه بهترین ها رو برای شما از خدای مهربونم آرزومندم حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

سلام قبول باشه عزیزم‌❤️

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید 🌹 حضور عزیزانی چون شما باعث افتخار ماست🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

چ خبر اینجا یکی برام توضیح بده لطفا

دوست خوبم سلام؛ خبر خاصی نیست هر روز دور هم یک صفحه از قرآن رو به همراه ترجمه و تدبر در معانی با هم می خونیم باعث افتخار ماست عزیزانی چون شما نیز اگر دوست داشتید با ما همراه باشید