2777
2789
عنوان

الان چطوری دوباره رانندگی کنم

74 بازدید | 6 پست

امروز تصادف کردم البته من مقصر نبودم از پشت زدن بهم

الان باز بخوام رانندگی کنم اعصابم ناراحته

همش حس میکنم‌ قراره باز تصادف کنم

یه مشت داغون ریختن تو خیابون رانندگی

طرفی که زد بهم رو پاش به زور وایساده بوده خوب با این وضعیت واسه چی میشینید پشت ماشین مردم رو هم گرفتار می کنید اه

اعصابم ریخته بهم الان همش نگرانم بازم برم بیرون بزنن بهم

منم یه بار ابنجور شد تا مدتها پشت فرمون حالم بد بود.فکر نمیکردم اینقدر رو روانم اثر بد بذاره اما کم کم خوب شدم.با ابن تفاوت که هر بار میخوام ترمز کنم به طرز وحشتناکی میترسم کسی از پشت بزنه دوباره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه بار ابنجور شد تا مدتها پشت فرمون حالم بد بود.فکر نمیکردم اینقدر رو روانم اثر بد بذاره اما کم ...

وااااای چقدر می فهممت

صدای ترمزش اومد تو آینه رو نگاه کردم و دیدم ماشین داره میاد توی ماشین من

قشنگ برخورد و نزدیک شدنش رو دیدم

با خودم می گفتم این چرا انقدر به من نزدیک سد

تازه آسیب فیزیکی هم دیدم دستم درد گرفت با سرم دستم هنوزم درد میکنه آمبولانس هم اومد ولی به خاطر داستان دار بودنس محبور شدم رد کنم بره

وااااای چقدر می فهممتصدای ترمزش اومد تو آینه رو نگاه کردم و دیدم ماشین داره میاد توی ماشین منقشنگ بر ...

اخی ،دقیقا منم موقع ترمز اونقدر جلومو نگاه نمی‌کنم، اول با ترس پشت سرمو نگاه میکنم ببینم فاصله ماشین پشتی چقدره 

جالبه من راننده میگفت ببخشید خسته بودم خوابم برد😄

اخی ،دقیقا منم موقع ترمز اونقدر جلومو نگاه نمی‌کنم، اول با ترس پشت سرمو نگاه میکنم ببینم فاصله ماشین ...

این یه آدم داغون احوالی بود که نگو

راه نمی توست بره

مفنگی بود

خودشون رو نمی تونن جمع کنن پشت ماشین هم میشینن بگو تو با اون وضعت ماشین می تونی حمع کنی