2777
2789
عنوان

بیکارم اما پولدارم بهم زن میدن یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 48 پست

نه باید سر کار بری .. بقول دکتر انوشه بازنشسته بشید ولی با زن نشسته نشبد اکثر دعواها بخاطر لین بوده که..

حالا خودت کلیپشو ببین تو وب.. هم زن هم مرد اگه تو اجتماع باشن برای روحیه خودشو خوبه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کار نمیکنی؟

از مرد بیکار بدم میاد

مرد باید بره سرکار و یه هنری داشته باشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه کاری دست و پا کن 24ری خونه نباشی من شخصا روان دیدم صب تا شب شوهر توخونه رو ندارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مردی که صبح تا شب خونه باشه واقعا رو مخه. عیرقابل تحمله!

مگه میشه مرد بیکار بچرخه مگه همه چی پوله؟! ینجوری باشه همه کارخونه‌دارا باید برن خونه بخوابن!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اره 

الان تو با کار کردن فقط شاید تو۴۰یا۵۰سالگی برسی به این چیزا 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

فکر نکنم دخترخانم خوبی جواب مثبت بده

مردی که شغل نداره یعنی جربزه نداره و مسئولیت پذیر نیست اگرنه خودش خجالت می‌کشید از بیکاری 

مرد باید مردونگی داشته باشه باید بتونه مسئولیت یک خانواده رو به دوش بکشه کسی که فقط با پول سود و ارثیه زندگی میکنه فکر نمی‌کنم این طوری باشه 

مردی که پولدار  باشه اما کار نداشته باشه و خونه باشه کنکله 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡