یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چرا تاسف میخوری من با 19.95 رفتم تجربی هیچی نشدم بعضیا با کمتر از 16 رفتن الان داروسازی و پرستاری د ...
تاسف میخورم چون این ادمایی که با این معدلا اومده بودن مدرسمون باعث شده بود هیچ جو رقابتی تو مدرسه نباشه طرف اصلا بلد نبود تست بزنه دنبال دندونپزشکی تهران این ادم متوهمه که با اون نمره اومده تجربی حقیقت
من پسرم عربی۲۰زبان۱۹علوم۱۸ریاضی ۱۳یعنی امیدی هست بره تجربی؟
ریاضیش خیلی کمه اصلا کلا مجاز نمیشه
ریاضی و علوم و معدل بالای ۱۴