بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارسال اموزش پرورش رسما اعلام کرد مدرسه دوره اول تحت عنوان نمونه دولتی اصلا وجود نداره
گول اینارو نخور
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
پس این مدرسه ک ما ثبت نام کردیم چیه؟؟ یه عالمه لوح تقدیر آزمون خواستن ک امتیاز ها رو حساب کنن چند رو ...
همش مسخره بازی😑
پارسال سر پیش ثبت نام تمام این مسخره بازی ها رو راه انداختن. لوح کدوم مسابقه و معدل و...
تهشم با یه نامه از طرف اموزش پرورش دانش آموزایی که توی اون محدوده هستن رو ثبت نام میکنن چون مجبورن
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
نه پایه دبیرستان آزمون داره مقطع راهنمایی آزمون برداشتن
برای فارسی میگفتن یه تصویر بهشون میدن و میگن در موردش یه انشا که علایم نگارشی و آرایه ها رو رعایت کنه و بدون غلط املایی باشه بنویسه و بیشتر اعتماد بنفس و نحوه صحبت کردن بچه ها براشون مهمه.
سلام عزیزم دخترم 15 تا لوح تقدیر داشت فقط 4 تاشو قبول کردن . برای شما هم اینجوری بود؟
نمیدونم من هنوز برا مصاحبه بهمون زنگ نزدن مهرسا ۱۹ تا لوح داره چندتاش استانی چند تا هم منطقه ولی نشون ی نفر دادم گفت این مدرسه ها همش الکی ب درد نمیخوره
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......