2777
2789
عنوان

مصاحبه نمونه دولتی پایه هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 83 پست
برای فارسی میگفتن یه تصویر بهشون میدن و میگن در موردش یه انشا که علایم نگارشی و آرایه ها رو رعایت ک ...

خدا رو شکر این لحن بیان ش خیلی خوبه اعتماد به نفس ش هم عالی ولی از مسائل دینی خیلی سر در نمیاره  همین منو می‌ترسونه  ریاضی و فارسی ش خوبه ولی قرآن و دینی ضعیف

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نمیدونم من هنوز برا مصاحبه بهمون زنگ نزدن مهرسا ۱۹ تا لوح داره چندتاش استانی چند تا هم منطقه ولی نش ...

ما روز ثبت نام مدارک و تحویل گرفتن و گفتن بعدا برای مصاحبه تماس میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر این لحن بیان ش خیلی خوبه اعتماد به نفس ش هم عالی ولی از مسائل دینی خیلی سر در نمیاره همی ...

از یکی از دبیرا که پارسال مصاحبه فارسی و انجام میداد پرسیدم گفتبیشتر نحوە بیان و اعتماد بنفس و اجتماعی بودن و در نظر میگیرن 

ما روز ثبت نام مدارک و تحویل گرفتن و گفتن بعدا برای مصاحبه تماس میگیرن

نه من مدارک و بهمون دادن گفتن کپی بگیر موقع مصاحبه با خودتون بیارین 

فقط درسیه و بهشون میگن خودشون و معرفی کنن و چه کلاس هایی میرن و به چی علاقه دارن و مهمه که خوب خودش ...

خیلی پذیرش شون کمه ۵۰۰ نفر اسم نوشتن. حالا که زنگ زدم گفتن فقط ۹۰ نفر میخوایم  

شهر ماهم فقط 90 نفر کە 20 درصد هم برای سهمه روستا هستش

من جای دیگه ثبت نامش نکردم حالا استرس گرفتم ک نکنه قبول نشه 

والا منم ثبت نام نکردم دیروز آزمون تیزهوشان داد ولی450 شرکت کننده داشت که امیدی ندارم قبول شه و میگن نمونه هم پارتی زیاده و اگه آشنا داشتە باشی مدیر قبول میکنه

برای ثبت نام که رفتم چند نفر و دیدم که با کادر مدرسه خوش و بش میکردن و میگفتن مدارک و بزارید رو میز مدیر و مدارک اونارو جدا میزاشتن حتا یکی از دبیرا به یه زن گفت نگران نباش دخترت قطعی قبوله باهاشون حرف زدم 

برای ثبت نام که رفتم چند نفر و دیدم که با کادر مدرسه خوش و بش میکردن و میگفتن مدارک و بزارید رو میز ...

۲۰ تا شون سهمیه ای ۲۰ تا هم آشنا 

۲۰ تا هم بچه‌ای خود معلم ها  یه ۳۰ تا میمونه ک بچه‌ای ما باید تلاش کنن😂

سلام عزیزم خوبی بچه های گلت چطورن

ببخشید تو تاپیکت پست گذاشتم تو خصوصی چندوقت پیش تکست زدم جواب ندادی گفتم شاید چک نمیکنی

خیلی نگرانت بودم چند وقت پیش نبودی

حتی به زندگی گفتم شماره ت داره بهت زنگ بزنه

خداروشکر که خوبی سرت همیشه به خوشی گرم باشه عزیزم

راستی من رفتم تمام ازمایشات هورمونی دادم و همه چی تموم شد دیگه خواستم تشکر کنم ازت بابت تمام راهنمایی هات❤️

fsh 7/5

lh 6/2

amh 0/14

استرادیول 70

فکر نمیکردم ذخیره م به ۱۴ صدم برسه و کلن دکتر اب پاکی ریخت رو دستم برای اقدام طبیعی

اگر قصد بارداری داری حتما سریع اقدام کن من فکر میکردم حالا حالا ذخیره دارم😔

سلام عزیزم خوبی بچه های گلت چطورنببخشید تو تاپیکت پست گذاشتم تو خصوصی چندوقت پیش تکست زدم جواب ندادی ...

سلام عزیزم ممنون مهربون جان بابت نگرانیت. گوشیم مشکل داشت ی مدت نبودم

گوشیم کلا فرمت کردم هیچ پیامی ندیدم راستش

آزمایش ها به جز ذخیره تخمدان خوبه

کاش دارو محرک نمیخوردی باعث شد سرعت بیشتر تخمک ها تمام بشه

قرص امگا۳ و کیوان هر روز بخور ک کیفیت تخمکت بالا بره 

انشالله طبیعی باردار بشی. ۶ ماه مرتب ورزش کن کنارش یوگا هم برو  شانس بارداری طبیعی صفر نیست یکم کمتر شده تا قبلا ولی باز امیدت از دست نده