2777
2789
عنوان

مصاحبه نمونه دولتی پایه هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 83 پست
نه آزمون نگرفتن فقط مصاحبه داشتنفر ۱۷ ذخیره س بعید میدونم شانسی داشته باشه ۲۴ نفر کلا تیزهوشان قبول ...

درسته واقعا پارتی بازیه دخترم آزمون و مصاحبه خیلی خوب بود  گفتن کسانی که پارتی داشتن تو تصحیح آزمون و مصاحبه بهشون کمک کردن و کلی لوح الکی هم از آموزش و پرورش آوردن.حالا با پارتی هم برن معدلشون کم باشه اخراج میشن 

درسته واقعا پارتی بازیه دخترم آزمون و مصاحبه خیلی خوب بود گفتن کسانی که پارتی داشتن تو تصحیح آزمون ...

اره بخدا همش پارتی بازی

ی دختری بود فکر کن ب جای لوح فیش واریزی تو پرونده ش بود

همین کار میکنن بچها از مدرسه زده میشن. ی مشت بچه بی سواد میرن جایی ک لایق ش نیستن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آزمون برداشته شده فقط مصاحبه‌ و لوح تقدیر ها ک امتیاز داره

سلام خوبین..توروخدا بمن کمک کنید..در رابطه با سن استخوانی پسرم هست..بیماره پسرم..سنش خیلی کمه و سن استخوانی بسیار بالاست..درخواست دوستیمو قبول کنید

درسته واقعا پارتی بازیه دخترم آزمون و مصاحبه خیلی خوب بود گفتن کسانی که پارتی داشتن تو تصحیح آزمون ...

سلام خوبی

از مدرسه نمونه دولتی چند روز پیش زنگ زدن گفتن مهرسا قبول شده انگار ظرفیت کلاس ها بیشتر کردن 

سلام خوبیاز مدرسه نمونه دولتی چند روز پیش زنگ زدن گفتن مهرسا قبول شده انگار ظرفیت کلاس ها بیشتر کردن

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم امیدوارم موفق باشه دختر منم قبول شده

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم امیدوارم موفق باشه دختر منم قبول شده

ممنون عزیزم  منم خوشحال شدم دوتا شون قبول شدن انشالله عاقبت به خیر بشن