2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت ۷ سال صبر می ارزه ؟

نه بابا اصلا نمی ارزه

چقدر کیس های خوبی رو از دست میدی، تازه لانگ هم شناخت کافی بدست نمیاری

هیچوقت چت کردن به ادم شناخت نمیده

ادما مجازیشون خیلی فرق داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ببین نمیشه بگی خوبه یا بد 

دختر عمه من ۱۲ سال با یه پسره دوست بود و همدیگه رو میخاستن ، ینی نقریبا از ۱۵ سالگی ، 

بعد که پسره شرایطش جور شد و اومد خاستگاری ، روز عقد ( عقد ساده بدون مراسم خاصی بود)  دقیقا زمان خوندن مهریه و.... یه مشکل پیش اومد که پدر عروس اجازه نداد عقد ادانه پیدا کنه و همه چیز بهمریخت ! دوماه بعد مشکلشون و برطرف کردن و پسره خونه رو زد بنام دختر عمم و  بعد عقد کردن ! 

همچی مدلی میشه ، یکی هم ممکنه چندسال منتظر باشه و همه چیز خراب بشه و بهم نرسن

طرف آدم حسابیه .هییییییییی

هرچقدرم ظاهر خوب و موقعیت خوبی داشته باشه اخلاقشو هیچوقت نمیتونی متوجه بشی

کسایی که حضوری همدیگه رو چندماه میبینن و رفت و امد میکنن، چه دوتایی چه خانوادگی، ۷۰ درصد به شناخت میرسن و بقیه ش با زندگی مشترک بدست میاد

دیگه مجازی که تهش ۳۰، ۴۰ درصد شاید بشه شناخت که خیلی کمه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ببین نمیشه بگی خوبه یا بد دختر عمه من ۱۲ سال با یه پسره دوست بود و همدیگه رو میخاستن ، ینی نقریبا از ...

پسره چقد بگیر بوده😅

الان زندگیشون چطوره؟