2777
2789
هرچقدرم ظاهر خوب و موقعیت خوبی داشته باشه اخلاقشو هیچوقت نمیتونی متوجه بشیکسایی که حضوری همدیگه رو چ ...

نه میگه میام ایران یه چند هفته میمونم .از نظر اقتصادی و همه چی اوکیه .ولی ۷ سال صبر زیاد نیست ؟

نه میگه میام ایران یه چند هفته میمونم .از نظر اقتصادی و همه چی اوکیه .ولی ۷ سال صبر زیاد نیست ؟

الان شرایط سخت تر شد که

فرهنگ زندگی اونطرف خیلی فرق داره، خودت ببین بااین موضوع مشکلی نداری که تنها اونجا زندگی کرده؟

هروقت اومد و یک ماهی که اینجا بود دقیقا هرروزش باهاش وقت گذروندی و شناختیش اونموقع تصمیم بگیر میخوای چیکار کنی

ولی اره ۷ سال زیاده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییتون .نه بچه جنوب بوده خونه خریده تو دبی چند ساله اونجاس

چند سالشه؟

چرا تاحالا ازدواج نکرده؟

چرا میخواد مجازی با کسی اشنا بشه و ازدواج کنه؟

مجازی یه بدی دیگه هم داره، ممکنه همونجا که هست با کسی اشنا بشه و شخص مجازی رو بپیچونه، دیگه دختره هم دستش به جایی بند نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
۲۸ سالشه ۳ سال از من بزرگ‌تره .نمیدونم این بیخیالش میشم .راست میگید

نظر من اینه باهاش هرشب و هرروز ارتباط نداشته باش، در حد هفته ای یکی دوبار باشه، دوست اجتماعی باش

و بهش بگو هروقت اومدی ایران بیای همدیگه رو ببینیم خوشحال میشم

روش حساب نکن که باهاش ازدواج کنی چون اینده رو هیچکسی خبر نداره

ولی چون بنظر موفق میاد دوست بمونید، برات انگیزه میشه تو هم هدف پیداکنی و خودتو بالابکشی