صدومین کاربری منه🧚♂️ 🧚♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ 🧚♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶♀️🚶♀️🚶♀️🎧🚬⚰
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کار مرتبط با رشته ات پیدا کن و برو کلاسای موسسه فنی شهرتون واحدهای حساب داری بردار
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
یه توصیه بهت میکنم دانشگاه پیام نور نرو من که پشیمون شدم
چرا
صدومین کاربری منه🧚♂️ 🧚♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ 🧚♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶♀️🚶♀️🚶♀️🎧🚬⚰
برای استخدامی میگم طراحی لباس فقط پول میخواد کار راه بندازم استخدامی هم فقط آموزش پرورش هست
تآکی خب من دنبال کارم برای استخدامی میخواستم اینو بخونم
برای استخدامی میگم طراحی لباس فقط پول میخواد کار راه بندازم استخدامی هم فقط آموزش پرورش هست
خب آزمون بده یا برو برای کسی کار کن بگرد پیدا میشه
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕