2777
2789
عنوان

تا حالا دوروبرتون خانم مطلقه کم سن دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ سال کم سن محسوب میشه؟

یکی از دوستانم ۱۹ سالگی از همسرش جدا شد مامانش که مدام اذیتش میکرد با حرفاش اما پدرش خیلی پشتش بود و حمایتش میکرد

دوباره کنکور داد درس خوند ارشد تو یه دانشگاه خوب ادامه تحصیل داد دکترا مهاجرت کرد آلمان با یکی از همکاراش که اونم ایرانی بود همونجا دوباره ازدواج کرد الانم بچه‌دار داره میشه. ۳۴ سالشه الان

الان ب چی مشغولید؟چند سالتونه؟خونواده حمایتتون میکرد؟

الان مجدد ازدواج کردم و ۲۸ سالمه...بله حمایت کردن...اما من چند ماه بعد از طلاق مستقل از خانواده ام زندگی کردم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان مجدد ازدواج کردم و ۲۸ سالمه...بله حمایت کردن...اما من چند ماه بعد از طلاق مستقل از خانواده ام ز ...

من همسن اونزمان شمام الان و میخام جدا شم 

ولی خیلی میترسم خیلی زیاد

خونوادم فک نکنم بزارن مستقل بشم بعدش

میشه یکم از بعدش بگی ک چجوری میگذرونی و روحیت چجوری بود؟ رفتار دوروبریات چطور بود باهات 

چقدر سخته بعدش؟

من همسن اونزمان شمام الان و میخام جدا شم ولی خیلی میترسم خیلی زیادخونوادم فک نکنم بزارن مستقل بشم بع ...

از چی می ترسی؟؟

ببین اولین چیزی که بعد طلاق نیازه استقلال مالیه...من ۱۸ سالگی سر کار رفتم و موقع طلاقم دستم تو جیب خودم بود...استقلال مالی باعث میشه حرفی برای گفتن داشته باشی حتی اگه خانواده حمایت مالی کردن بازم باید مستقل بود تا از اتفاقات احتمالی جلوگیری کرد...و بعد این که طلاق ضعف نیست تجربه هست همین...من از طرف فامیلای مادرم ابداً حرف نشنیدم فامیلای پدرم جدایی براشون یه مقدار عجیبه که به اونا هم خودم یا خانواده ام اجازه ی دخالت نمی دادیم...رفتار دور و بریا اصلاً نباید بابت طلاق تغییر کنه چون بهشون مربوط نمیشه...اگه تغییر کرد حذفشون کن یا جواب کوبنده بهشون بده...مطمئن باش این روزا هم می گذره و تجربه میشه همین.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗