2777
2789
عنوان

دوستانی که سال قبل کنکور دادین می شه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم اینکه تراز چند بده بستگی به این داره که رشته ات چی باشه؟ من ریاضی ام تاپیک قبلی دقیق گذاشتم ن ...

بستگی به این داره هم رشته ای هاتون چند درصد زده باشن تو کنکور و چه نمراتی تو نهایی گرفته باشن 

ب احتمال زیاد تراز خوبی خواهید گرفت 

دعا کنید برام🩷 

من تراز کنکور اردیبهشتم۹۱۱۱شدنهایی معدل امسال۱۹.۰۸زیست۲۰شیمی فیزیک ریاضی ۱۹.۷۵دینی ادبیات۱۹عربی۱۸.۵ز ...

تراز کنکورتون که خیلی خوبه نمرات نهایی هم جز دو سه تاش عالین بالای 19 با سهمیه 5 درصد فکر کنم به احتمال زیاد بیارین دندون چون سهمیه 5 درصد خیلی تاثیر خواهد گذاشت رو رتبه ت البته نظر قطعی که نمی تونم در مورد رشته تجربی بدم ولی ریاضی بودی حتما شریف یا در دانشگاه های تهران یه رشته خیلی خوب قبول می شدی

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

بحثی ندارم چون این تحلیل های تیم های مشاوره ای هستش و در آخر به حرفم میرسید

عزیزم معدل ۱۶چند میده تراز؟

پارسال من معدل

به چش خودم دیدم 😐نه با گوشم خودم شنیدم🤣

۱۵ تراز۷۵۰۰داده بود به دوستم.

و معدل ۱۷ تراز ۸۵۰۰داده بود.

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

تراز کنکورتون که خیلی خوبه نمرات نهایی هم جز دو سه تاش عالین بالای 19 با سهمیه 5 درصد فکر کنم به احت ...

مرسی عزیزم❤️ایشالا هر چی صلاحه بشه😢تو هم به آرزوی قشنگت برسی😘

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

عزیزم معدل ۱۶چند میده تراز؟پارسال من معدلبه چش خودم دیدم 😐نه با گوشم خودم شنیدم🤣 ۱۵ تراز۷۵۰۰داده ب ...

اخه ببینید بستگی داره توی درسای پر تراز نمره بالا گرفته باشید اون موقع تراز کل یا معدلتونم میره بالا 

اینطور دقیق نمیتونم بگم اما سقفو حدودا میشه گفت 

دعا کنید برام🩷 

بستگی به این داره هم رشته ای هاتون چند درصد زده باشن تو کنکور و چه نمراتی تو نهایی گرفته باشن ب احتم ...

سلام وقت بخیر

من تراز کنکورم 6645 شد

معدل یازدهم 18/65

معدل دوازدهم 16/30

رشتم انسانیه

بنظرتون حسابداری اصفهان قبول میشم

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

اخه ببینید بستگی داره توی درسای پر تراز نمره بالا گرفته باشید اون موقع تراز کل یا معدلتونم میره بالا ...

خب عزیزم تو انسانی چه تراززی میده؟ این نمرات

جامعه ۱۷

فلسفه ۱۷

ادبیات۱۷

عربی ۱۹

ریاضی ۱۸

جغرافی ۱۷

فنون۱۸

دینی ۱۸

تاریخ ۱۱

زبان ۷.

تخمینی ؟

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱

اخه ببینید بستگی داره توی درسای پر تراز نمره بالا گرفته باشید اون موقع تراز کل یا معدلتونم میره بالا ...

میخواستم بپرسم نمرات منی که یازدهم نهایی دادم خوبه؟

اگه جواب بدین خیییلی ممنون میشم

رشتم ریاضیه 

فیزیک، هندسه، ادبیات ۱۸/۵

زبان ۱۸/۷۵ 

دینی و عربی ۱۹/۲۵ 

ترمیم بزنم یا تراز خوب بهم میده؟ نمره هام اوکیه؟ ، هدفم زیر هزاره با این نمره ها میشه بهش رسید؟ فرض کنیم دوازدهمم هم همین طور باشه...