یه خواستگار واسم اومده کارمند بیمه اس خواستم ببینم کارمند بیمه خوبه چجوریه البته قرار بود من بعد ماه صفر نامزد کنم اما خب فعلا باید جواب این خواستگار بدم
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
اون یکی که قرار بود باهاش نامزد کنم دندانپزشک بود اون بهتره نه؟
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
اگه میخوای نامزد کنی چرا خواستگار راه میدید یا بهشون نمیگید نشون کرده ام!!!! این بازی با احساسات آدم ...
بابام گفت بزار ببینم این چجوریه با احساسات مردم بازی نمیکنم دارم واسه آینده ام تصمیم میگیرم ازدواج تصمیم مهمیه تو زندگی
بابام گفت بزار ببینم این چجوریه با احساسات مردم بازی نمیکنم دارم واسه آینده ام تصمیم میگیرم ازدواج ت ...
دوستم شوهرش کارمند بیمه است همش دختر بازی میکنه برید محل کارش تحقیق کنید همکارای خانمش ببینید البته همه بد نیستن شغلشون ایجاب میکنه با خانما در ارتباط باشن اگه مذهبی و مومن باشی اذیت میشی
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
دوستم شوهرش کارمند بیمه است همش دختر بازی میکنه برید محل کارش تحقیق کنید همکارای خانمش ببینید البته ...
مرسی که گفتی کلا ردش میکنم چون از نظر ظاهری هم تایپم نبود
هردفعه توی تاپیک هات خواستگار برات میاد !؟ !!عجیبه! تو اگه نامزدیته بعد ماه صفر به فکر اون باش نه خو ...
خودمم به فکر نامزدم هستم اونو بیشتر دوست دارم
خب نه که خیلی خوشگلم واسم همش خواستگار میاد 😌😂