اندازه ۳۱ سال ب تعداد تمام ثانیه هاش غم تو دلمه ب اندازه عمری ک پیش رومه و نمیدونم چجوری قرار بگذره ب حسرتام یه دهن کجی میکنم و میگم رسیدم یا اونا خاک میخورن و ی سری حسرت جدید درمیاد نمیدونم ولی اندازه همونام غمای ناشناخته دارم..خلاصه دلم پر از درده و کسی نس محرم این دردا باشه شاید هیچکس نخواد اصا باشه اینم خودش ی غمه بزرگ تریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همسن خودتم درک میکنم گلم 🌺🌺💕از شبایی کتنهای خودم بغل کردم تا صبح از وقتایی که نیاز داشتم کسی ...
دوس نداشتم کسی مثل من باشه و درک کنه واقعا غمگینم همسنام مثل من پر از غمن ..خیلی ناراحتم بگم مرسیی درکم میکنی ولی واقعا همینا و ک میگی با گوشت و پوست و استخون درک میکنم..همش همینم الکی میچرخیم چشامون خسته شه بخوابیم ..بدون هیچ هدفی بدون هیچ همصحبتی بدون هیچ انگیزه ای..زندگیمون تکرار تکرارها شده..واقعا امیدوارم فردا نوبت طلوع خورشید ما باشه ب حق امشب♥️
[QUOTE=386960511]انشالله عزیزم امیدوارم بزودی زود هر چی به صلاحتع برات رقم بخوره .💚💚💚[/QUOTEمچکرم نمبدونم دیگه دل خوش باشم یا ن..ولی امید هنوز ی کورسویی داره..برای تو هم عزیزم هر آنچه لایقشی و قطعا براش تلاش کردی بهش برسی و بدست بیاری♥️