2777
2789
عنوان

چ شب غمگینی

123 بازدید | 17 پست

اندازه ۳۱ سال ب تعداد تمام ثانیه هاش غم تو دلمه ب اندازه عمری ک پیش رومه و نمیدونم چجوری قرار بگذره ب حسرتام یه دهن کجی میکنم و میگم رسیدم یا اونا خاک میخورن و ی سری حسرت جدید درمیاد نمیدونم ولی اندازه همونام غمای ناشناخته دارم..خلاصه دلم پر از درده و کسی نس محرم این دردا باشه شاید هیچکس نخواد اصا باشه اینم خودش ی غمه بزرگ تریه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از دل مهربونت خیلی ب پیشنهاد بغل نیاز داشتم واقعا زیاد 🥺♥️

منم همسن خودتم درک میکنم گلم 

🌺🌺💕

از شبایی ک‌تنهای خودم بغل کردم تا صبح 

از وقتایی که نیاز داشتم کسی پشتم باشه 

یا مرد واقعی کنارم باشه 

میگن تنها ترین ها آنلاین ترین ها هستند دقیقا درسته 

انقد تنها بودم که چشمام ضعیف شد از بس الکی تو گوشی چرخیدم 

الهی بگردم امشب تاسوعا منم دلم میخواد برم مراسم قشنگ گریه کنم

خدا نکنه عزیزم..اره منم خیلی دوس داشتم برم ..ولی حتی اینم نتونسم برم حداقل خالی شه این دل..امیدوارم دلت با طلوع خورشید فردا نور شادی و قشنگی بهش بتابه و همیشه شاد باشه♥️

منم همسن خودتم درک میکنم گلم 🌺🌺💕از شبایی ک‌تنهای خودم بغل کردم تا صبح از وقتایی که نیاز داشتم کسی ...

دوس نداشتم کسی مثل من باشه و درک کنه واقعا غمگینم همسنام مثل من پر از غمن ..خیلی ناراحتم بگم مرسیی درکم میکنی ولی واقعا همینا و ک میگی با گوشت و پوست و استخون درک میکنم..همش همینم الکی میچرخیم چشامون خسته شه بخوابیم ..بدون هیچ هدفی بدون هیچ همصحبتی بدون هیچ انگیزه ای..زندگیمون تکرار تکرارها شده..واقعا امیدوارم فردا نوبت طلوع خورشید ما باشه ب حق امشب♥️

[QUOTE=386960511]انشالله عزیزم امیدوارم بزودی زود هر چی به صلاحتع برات رقم بخوره .💚💚💚[/QUOTEمچکرم نمبدونم دیگه دل خوش باشم یا ن..ولی امید هنوز ی کورسویی داره..برای تو هم عزیزم هر آنچه لایقشی و قطعا براش تلاش کردی بهش برسی و بدست بیاری♥️