2777
2789
عنوان

چ شب غمگینی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 17 پست
[QUOTE=386960511]انشالله عزیزم امیدوارم بزودی زود هر چی به صلاحتع برات رقم بخوره .💚💚💚[/QUOTEمچکرم ...

مرسی گلم تو دل خیلی بزرگی داری .یادت باشه شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میشه از زندگی گرفت

حتی اگر آدم  همه چی داشته باشه حتی  یه متاهل خیلی خوشبخت ک به عشقش هم رسیده باشه یا اون آدم ثروت مند ک هر چی اراده کنه به دست بیاره اما اون احساس شادی و خوشبختی رو در وجودش نداشته باشه بازم در مقابل تویی که یاد گرفتی لذت ببری از لحظه های عمرت تو هر شرایطی 

با هر اندازه داشته ای که داشته باشی اونا بازندن 

و تویی که خوشبختی 

عزیزم شاید سرت درد بیاد از این حرفا 

اما زندگی یعنی تکامل روح 

هر ورقی از زندگی ک رقم بخوره بازم یه ازمایش و یه رشد محسوب میشه 

پیش عاشق ترین آدم دنیا هم که باشی بازم یه تیکه از وجود تو واسه خودت و خدات نگهدار 

هیچکس از خدا بیشتر عاشق بندش نیست 

با خدا باش پادشاهی کن ....🩷🩷🩷 

مرسی گلم تو دل خیلی بزرگی داری .یادت باشه شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میشه از زندگی گرفتحتی اگر ...

چ حرفای قشنگی و تلنگر خوبی بود واقعا اینارو یادم رفته بود مخصوصا خدامو ..واقعا ازش دور شدم و تنهایی داره قورتم میده..مرسی از حرفا و این یادآوری ب موقع واقعا لازمه بدونم در هر شرایطی با هر چیزی شاد باشم ب قول شما با وجود همه چیز اگر‌بلد نباشم بازم ناراحتم..امیدوارم خدا ب دل و دید قشنگت ی عالمه شادی و سلامتی و عمر با عزت بدع♥️

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ حرفای قشنگی و تلنگر خوبی بود واقعا اینارو یادم رفته بود مخصوصا خدامو ..واقعا ازش دور شدم و تنهایی ...

مرسی گل‌خوشگلم دعا میکنم خدا دلتو همین روزا با یه اتفاق قشنگ شاد کنه 🌺🌺🌺🌺🌺