2777
2789
عنوان

بس کنید دیگه اه

453 بازدید | 29 پست

از وقتی تو اینستا و فضای مجازی درباره تروماها و تاثیرات تربیت پدر و مادر در کودکی و نوجوانی گفتن، زبون بچه ها دراز شده و هرگونه ناکامی و بدبختی در زندگیشون رو گردن پدر و مادر میندازن و به اون دوران ربطش میدن و همش با پدر و مادر بحث میکنن که شماها باعث شدید من اینطور بشم و بقیه  خواهر برادرها هم با این بحث های بی فایده اسیر میکنن. باشه پدر مادر مقصر بوده دیگه الان دعوا کردن تو باهاشون چه تاثیری داره جز به گند کشیدن آینده و زندگی خودت. به خدا از وقتی اینستا اومد بدبختیای ما شروع شد هر کسی از خونش قهر کرده بلند شده پیج روانشناسی زده و تراپیست شده. نظر شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرف تا حدی درسته 

اثرات روانی دوران بچگی تا بزرگسالی هست 

اما بعضیا شورش رو در میارن 

همه بدبختی هارو میندازن گردن والدین 

در واقع مخاطب باید جنبه شنیدن یک حرف و نظریه  رو داشته باشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ولی حقیقت داره

پدر و مادرای اکثرمون فقط بچه آوردن

چیزی راجب روح و روان بچه نفهمیدن

مامان من همیشه بهم میگفت دیوونه ایی تو کم عقلی

در حالی که من خیلی باهوش و با استعداد بودم

انقدر گفت دیوونه ایی

باورم شده بود

ته اش شد این من

یه آدم افسرده منزوی که آرزوش مرگه

کی بهتر از من که بهترینم💃

کلا ماها تفریط و افراط داریم بی تاثیر نیست ولی اگه قرار بود همه چیمون به خانواده مخصوصا پدر و مادر برگرده اونوقت خدا هیچ کس و تکلیف نمی‌داد میگفتقصیر پدر و مادره فقط

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی حقیقت دارهپدر و مادرای اکثرمون فقط بچه آوردنچیزی راجب روح و روان بچه نفهمیدنمامان من همیشه بهم م ...

درسته ولی الان دیگه دعوا کردن باهاشون فایده ای نداره💔