2777
2789

عجیب ترین کار و خنده دار ترینش بگین

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت با مشاور مدرسهچون بهش اعتماد کردم عجیبه🗿💔💔💔💔😂🤦‍♀️و تیغ زدن دستام اما این به نظرم عجیب نی

چرا برات عجیبه؟

خنده دار نیست فقط عجیبه وقتی نامزدم فوت شده بود یه هفته شایدم بیشتر حتی یه لقمه غذا هم نخوردم هیچ احساس گرسنگی و میلی هم نداشتم با آب زنده بودم 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

هسته آلبالو در میاوردم هسته هارو مینداختم تو ظرف آلبالو و اونا رو ظرف هسته😵‍💫سه بار سعی کردم درست ...

🙈🤣

آخرای با رداریم کیسه آبم سوراخ شده بود باید میرفتم اورژانسی سزارین میشدم داشتم تو خونه تو لباس مجلسیام‌میگشتم ببینم چی بپوشم برم بیمارستان آخرشم با مانتو دامن رفتم....الان یادم میوفته میبینم شوک بودم اون لحظه....خخخخ

خنده دار نیست فقط عجیبه وقتی نامزدم فوت شده بود یه هفته شایدم بیشتر حتی یه لقمه غذا هم نخوردم هیچ اح ...

چقدر عجیب جدی

آخرای با رداریم کیسه آبم سوراخ شده بود باید میرفتم اورژانسی سزارین میشدم داشتم تو خونه تو لباس مجلسی ...

🤣🤣

بچه بودم تولد برادرِ زنداداشم بود از خوشحالی اسهال شدم ریخت تو شورت مجبور شدم خودم بشورم شورت رو.همی ...

مگه کسی از خوشحالی اسهال میشه؟