2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم استفاده میکنم به نظرم خیلی بهتر شدم البته من چشمم خیلی ضعیف نیست

اخ جدن ؟ چشمت پرنور قشنگم یکم می‌شه بیشتر توضیح بدی ؟ مثلا عینکی هستی یا نه ؟ شماره چشمت چنده ؟ از کجا خریدی ؟ شکل و شمایل ثرمه چجوری چرب یا خشک ؟ چجوری استفاده میکنی دقیقا ؟ شب یا روز دستور خاصی داره ک مهم تر هم چند وقت میزنی 😍

اخ جدن ؟ چشمت پرنور قشنگم یکم می‌شه بیشتر توضیح بدی ؟ مثلا عینکی هستی یا نه ؟ شماره چشمت چنده ؟ از ک ...

فدات شم ممنون .

خیلی وقته چشم پزشکی نرفتم ولی عینک استفاده نمیکنم ، بجز موقع رانندگی و مطالعه .

من از مشهد خریدم 

خیلی خشکه وقتی میزنی میکوبه تو چشمت ولی چند دقیقه بعد خوب میشه .

یه حالت اکلیلی داره و خیلی مشکی نیست 

من شب ها قبل خواب میزنم 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

فدات شم ممنون .خیلی وقته چشم پزشکی نرفتم ولی عینک استفاده نمیکنم ، بجز موقع رانندگی و مطالعه .من از ...

عالی منم خریدم همین من شیرازی هستم از بازار وکیل عطاری گرفتم ... خوشگلم با آداب خاصی میزنی ؟ یا همینجوری چند بار به چشمت میکشی؟ چند وقت میزنی ؟ بعد تغیری ک حس کردی و می‌شه بگی

عالی منم خریدم همین من شیرازی هستم از بازار وکیل عطاری گرفتم ... خوشگلم با آداب خاصی میزنی ؟ یا همین ...

نه صورتم رو میشورم و همین که چشمام یکم حالت خیس داره چند بار میکشم .

راستش خیلی تاری دید داشتم به مدت ، یه شب استفاده کردم فرداش خیلی بهتر بودم 

برای همین یه چند هفته ای هست که استفاده میکنم 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .