2777
2789

شب روز ظهر نصفه شب اصلا حالیش نیست عین گاو درو می‌بنده چند بارم تذکر دادیم حالا می‌خوام باز اینکارو کرد درو باز کنم بگم گاوی مگه 

خب ما هم آرامش میخوایم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣گاو مگه بلده در ببنده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

استاتر معذرتتت خانوما لطفا تاپیک از آخر چهارمیم رو گزارش بزنید لطفا 🫶😭😭

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شما چند بار بگید گوش نداد جلو درشون ترقه بندازید یا کنتور برقشون رو بزنید پایین یا فلکه آبشون رو ببن ...

نمیشه که

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

سلام .همسایه ما دیوونه ست.دیروز به زور می خواست وارد خونه مون بشه.می گفت صدای جوجه ی من از خونه تون میاد.ما یه طوطی برزیلی داریم .فکر کرده جوجه ش رو دزدیم.بعضی از مردم یه دانگ ندارند.

فکر بکر

دیگه وقتی اونا انجام میدن شمام انجام بدین جواب دادنش قطعی هست چند بار بگید گوش ندن نیاز نیست بگید گا ...

دست ما نیست عزیزم نگهبان  داریم

تو خونه ای زندگی می کنم که 3 سال و نیم شب و روز دو نفر در رو طوری می کوبند که گچ های چارچوب اومده پایین اونهم بعد آسمانی شدن مادرم و عزادار بودنم.... دعا کنید تو این روزها که نجات پیدا کنم.... 🤲📿

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹