2777
2789
عنوان

چه حرفه ای یاد بگیرم

49 بازدید | 9 پست

مجردم و ۲۳سالمه حوصلم خیلی سر میره خونه دوس دارم ی حرفه ای برم یاد بگیرم اما نمیدونم چی

کلاس خیاطی دوس دارم نمیدونم خوب باشه یا ن

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی دوست داری برو دنبال علاقه ات من میرم کلاس ها ارایشگری

حس میکنم خیاطی خوبه هم برا خودم هر چی دوس داشتم بدوزم و تو آینده شاید تو مزون کار کنم

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

منم خیلی خیاطی دوس دارم

کلاس رفتین؟سخته؟چون‌من از خیاطی هیچی بلد نیستم فقط علاقه دارم

پس ادامه اش بده فقط وفقط علاقه اتو درنظر بگیر

مرسی💋

کلاس رفتین؟سخته؟چون‌من از خیاطی هیچی بلد نیستم فقط علاقه دارم

منم خواستم برم بعد کنکورم 

منم هیچی بلد نیستم 

اول خواستم اینتر نتی یاد بگیرم بعد برم کلاس

عاشق شدم رفت .....بدحالیه