2777
2789

صبح شوهرم رفته از مغازه محلمون از این سن ایچ بزرگا گرفته آورد خونه باز کردم دیدم کف کرده و ترش شده و ی چیز بدمزه ای گفتم حتما تاریخش گذشته نگا کروم روش دیدم قسمت تاریخ انقضاشو مخدوش کرده بودن انگار ناخون یا کلید کشیده بود قشنگ معلوم بود تاریخ گذشته بوده از قصد بود ‌. شوهرم گفت من روم نمیشه پس بدم من امشب تو مسجد به زنش گفتم صبح شوهرم اینو خریده اینجوری بود بازم گفتم زنه خجالت نکشه گفتم شاید حواسش نبوده شوهرت بگو بقیه رو نگا کنه به کسی نده . ولی قشنگ معلوم بود از قصد اینکارو کرده بودن . خیلی اعصابم خورد شد باردارم اگه میخورم مسموم میشدم . ولی الان میگم کاش نگفته بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اشتباه کردید به زنش گفتید!!

به رنش چه ربطی داشت که خجالت زده اش کردید! 

چرا اینقد خاله زنک بازیش کردید!!! 

همون موفع برمیداشتید میبردید میگفتید این جنستون این مشکل رو داره!! 

یا پولتون رو میداد یا عوض میکرد،،،

اگه هم عرضه اش رو نداشتید برید دیگه سکوت میکردید! 

اخه به زن اون بنده خدا چیکار داشتی 

رفتی روضه امام حسین؟؟ یا رفتی اون زن رو ببینی بهش بگی

وا بهترین واکنش نشون دادی من بودم خودم سن ایجو میبردم میریختم کف مغازه

اتفاقا صبح انقد اعصابم ریخته بود بهم گفتم برم مغازه ولی شوهرم نذاشت . همیشه بی زبون بازی درمیاره

چ عذاب وجدانی

البته بهتر بود زنشو قاطی نمیکردی اعصابش خورد بشه

من چندین بار چیزی خرید خراب بوده یا تاریخ گذشته خصوصا غذاهای نیمه آماده ای ک کلا ی ماه تاریخ دارن

اینا نباید آب بشن و اگ آب شدن دوباره یخ زدنشون ینی فساد

ولیییی از تنبلی هیچ وقت پس ندادم

خب اتفاقا لحنت خیلی خوب بودباید تاریخ انقضا داشته باشه

اره انقد ضایع خط زده مردم نمی‌ترسن ۱۰۰ هزار تومن ادمو شاه و گدا نمیکنه ولی حرومش خونه میسوزونه.  اگه عکس اومد الان میفرستم 

خب اتفاقا لحنت خیلی خوب بودباید تاریخ انقضا داشته باشه

اره انقد ضایع خط زده مردم نمی‌ترسن ۱۰۰ هزار تومن ادمو شاه و گدا نمیکنه ولی حرومش خونه میسوزونه.  اگه عکس اومد الان میفرستم