2777
2789
عنوان

یبار اومدم از حقم دفاع کنم الان عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 32 پست

حقته مسموم می‌شدی خجالت می‌کشی جلوی ظلم صدات بلند کنی جهت اطلاع تو کارخونه اینکار و نمیکنم خود صاحب مغازه اینکار و کرده چقدر بی اعتماد به نفسی من بودم میزدمش تو صورت مرد ک همچین کلاهبرداری کرده

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم از حقش دفاع نکنه فکر نکن خدا راضیه مطمئن باش خدا از کسی که از روی ضعف از حقش بگذره خیلی ناراضی میشه شما با این کارت باعث شدی ایشون بیشتر حواسشو جمع کنه عذاب وجدان نداره 

در یک صورت آدم باید عذاب وجدان داشته باشه که خدایی نکرده شما قصد تخریب ایشونو داشته باشی یا اینکه طرفت خیلی ضعیف باشه و گذشتن از حق بهتره

بعدم اتفاقا کاش میبردید نشونش می‌دادید:/واقعا شاید کسی بخوره مسموم بشه

شوهرم نذاشت برم مغازه ولی عکساشو نشون زنه دادم . معذرت خواهی ام نکرد گفت باشه میگم بهش و رفت

بنظر من اشتباه کردید به زنش گفتید!!به رنش چه ربطی داشت که خجالت زده اش کردید! چرا اینقد خاله زنک باز ...

با خانمش دوستم . خیلی اهل حروم حلاله گفتم شاید نمیدونه شوهرش داره ی همچین کاری میکنه . جوری ام گفتم که خجالت نکشه 

حقته مسموم می‌شدی خجالت می‌کشی جلوی ظلم صدات بلند کنی جهت اطلاع تو کارخونه اینکار و نمیکنم خود صاحب ...

ویار دارم صبحا حالم خیلی بد میشه امروز از معده درد گریه میکردم گفتم برام آبمیوه بخر یکم آروم بشم اگه میخوردم کلا معدم می‌ریخت بهم . شوهرم نذاشت وگرنه صبح انقد عصبانی بودم میخواستم برم مغازه 

اگه آدم از حقش دفاع نکنه فکر نکن خدا راضیه مطمئن باش خدا از کسی که از روی ضعف از حقش بگذره خیلی نارا ...

مرسی عزیزم . آره بازم برای اینکه خجالت نکشه گفتم شاید حواسش نیست بهش بگو یه کسی نده در صورتی که کاملا واضحه از رو قصد مخدوش شده 

ویار دارم صبحا حالم خیلی بد میشه امروز از معده درد گریه میکردم گفتم برام آبمیوه بخر یکم آروم بشم اگه ...

اینا که آبمیوه نیست ، اسانسه ، حتی سالمش رو هم نباید بخوری ، به جاش یه کیلو میوه میخریدی

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
عیب نداره بهتر بود پس میدادی پولش و می‌گرفتی:/مگه مردم گیجن که اینجوری میکتهیا ازش نخر یا همونجا تو ...

بخدا بخاطر پولش نبود . اگه خط نمیزد تاریخ انقضاء اصلا نمیگفتم بهش . وقتی دیدم اونو خط زده احساس کردم دیگه خیلی به شعورم توهین میشه اگه اعتراض نکنم