صبح شوهرم رفته از مغازه محلمون از این سن ایچ بزرگا گرفته آورد خونه باز کردم دیدم کف کرده و ترش شده و ی چیز بدمزه ای گفتم حتما تاریخش گذشته نگا کروم روش دیدم قسمت تاریخ انقضاشو مخدوش کرده بودن انگار ناخون یا کلید کشیده بود قشنگ معلوم بود تاریخ گذشته بوده از قصد بود . شوهرم گفت من روم نمیشه پس بدم من امشب تو مسجد به زنش گفتم صبح شوهرم اینو خریده اینجوری بود بازم گفتم زنه خجالت نکشه گفتم شاید حواسش نبوده شوهرت بگو بقیه رو نگا کنه به کسی نده . ولی قشنگ معلوم بود از قصد اینکارو کرده بودن . خیلی اعصابم خورد شد باردارم اگه میخورم مسموم میشدم . ولی الان میگم کاش نگفته بودم
حقته مسموم میشدی خجالت میکشی جلوی ظلم صدات بلند کنی جهت اطلاع تو کارخونه اینکار و نمیکنم خود صاحب مغازه اینکار و کرده چقدر بی اعتماد به نفسی من بودم میزدمش تو صورت مرد ک همچین کلاهبرداری کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه آدم از حقش دفاع نکنه فکر نکن خدا راضیه مطمئن باش خدا از کسی که از روی ضعف از حقش بگذره خیلی ناراضی میشه شما با این کارت باعث شدی ایشون بیشتر حواسشو جمع کنه عذاب وجدان نداره
در یک صورت آدم باید عذاب وجدان داشته باشه که خدایی نکرده شما قصد تخریب ایشونو داشته باشی یا اینکه طرفت خیلی ضعیف باشه و گذشتن از حق بهتره