2777
2789
عنوان

عشقم بین من و رلش دو دل شده

246 بازدید | 28 پست

قبل ازدواجم من و اون عاشق هم بودیم واسه جونمون میدادیم و واقعا بارها و بارها عشقشو بهم ثابت کرد 

ولی بنا به دلایلی من مجبور شدم با یکی دیگه ازدواج کنم 

عشقم خیلی اصرار داشت که نکنم  حتی تهدیدم کرد که پشیمون بشم ولی نشد 

میگه بعد من حالش خیلی بد بود مامانش میگفت شبا تو خواب گریه میکرده و داغون بوده میگه بعد یه مدت یه دختر میاد تو زندگیش و و زندگیش رو زیر و رو میکنه میگه انقد صبوری کرد تا بتونم تو رو فراموش کنم و حالم خ‌ب بشه 

من بعد طلاقم بهش پیام دادم  اون گفت من دوست دختر دارم ولی بعدش خودش بهم پیام داد و گفت هنوزم دوسم داره و عاشقمه و بدون من نمیتونه و منتظر طلاقم بوده

چون اکانتش رو گوشی دو س ت دخترشم بوده پیامومونو دیده بود از پیج من پیج شوهرم پیدا میکنه و همه چیزو میگه بهش

کلی دردسر درست کرد واسه من و عشقم 

شوهرم بخاطر این موضوع حضانت تام پسرم و حق دیدنشو ازم گرفت و عشقمم مدام داره تهدید میشه 

به عشقم گفتم با دختره کات کن میگه اون خیلی تلاش کرد حالم خوب شه مرام نیست الان بخاطر تو دلشو بشکونم من عاشقتم ولی صبر کن اون خودش کات کنه و بره  تو باشی اون کات میکنه میره الانم کات کرذه رفته 

ولی تو اینستا واسه پستا و استوریام کامنتای بدی میزاره 

بهش پیام دادم گفتم فازت چیه آخه گفت بیا ببینیمت رودررو حرف میزنم باهات برم ؟ نظرتون چیه؟

به نظرم وقتی یه بار قیدش رو زدی دیگه حقی نداری که زندگیش رو که با یکی دیگه داره میسازه خراب کنی

با عرض شرمندگی در این مورد محکومت میکنم

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رفتی تو زندگی اونا واقعا برات متاسفم .. وقتی شوهر کردی و بچه زاییدی یادت نبود عشقت کیه؟ الان که یه دختر بیگناهو آورده عاشق کرده فیلت یاد هندستون کرده؟ خیر نمیبینی از این قضیه

فیلم ترکیه؟

وقتی شوهر داشتی چرابهش پیام دادی

بچه هم ک داری دیگه بدتر

من ب دختره حق میدم بنظرم از زندگیشون بکش بیرون 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
آخه اون از اولشم از عشق بین ما باخبر بوده که چقد همدیگرو دوست داشتیم

اون درست اما تو اول پا پس کشیدی شاید اون دختر هم به عشقت علاقمند بوده که با وجود تو حاضر شده کنارش باشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
فیلم زیاد میبینی خیره ولی اگه واقعیت داره بنظرم دوست داری همه رو تو آب نمک بزاری و به هیچ کس جواب رد ...

تو آب نمک ؟

از واقعیت زندگیم خبر داری مگه ؟

من یک هزارمشو الان گفتم 

میدونی تمام طول مدتی که متاهل بودم عشقم پیام میداد و التماس میکرد که جدا بشم ولی من جوابشو نمیدادم؟

تو آب نمک ؟از واقعیت زندگیم خبر داری مگه ؟من یک هزارمشو الان گفتم میدونی تمام طول مدتی که متاهل بودم ...

پس دوتاتون باهم کرم دارین .. وقتی شوهر داشتی گوه میخورده پیام میداده بهت .. چی بگم دلم به حال دختره میسوزه

تو آب نمک ؟از واقعیت زندگیم خبر داری مگه ؟من یک هزارمشو الان گفتم میدونی تمام طول مدتی که متاهل بودم ...

عزیزم بنظرم تمرکز کن رو بچه ت نه عشقت 

میدونی چقدر بچت بعد دچار آسیب روحی میشه