2777
2789

من نزدیک ب یک ساله ک ازدواج کردم شوهرم انتخاب خودم نبود خودم قبلا یکیو میخاستم سه سال با هم بودیم خونوادم راضی نمیشدن دیگه قسمت نشد 

شوهرم ک اومد خواستگاری شرایط خوبی داشت خونوادم اینقدر منو تو فشار گذاشتن ک اینو قبول کن خیلی خوبه منم بخاطر اصرارشون و صرفا فقط بخاطر اینکه از دست گیردادناشون راحت بشم با خودم گفتم خب اینکه پسر خوبیه قبول کردم

ولی الان دیگه نمیخام زندگی کنم باهاش مطمعنم اگر ب خونوادم بگمو کارو ب قهرو دعوا برسونم طرف منو نمیگیرن میگن زندگی کن باهاش شوهرمم ادمی نیست راحت طلاق بده قطعا کلی دادگاهو رفتو امدو عصاب خوردی بهم میده

اینجا بخدا اگر یکی قتل کنه راحت تر باهاش کنار میان تا طلاق بگیره شاید دیگه خواستگاری برام نیاد خونوادمم اجازه مستقل شدنو کار کردنو اینهارو نمیدن باید برگردم پیش خودشون و واقعا اذیت میکنن 

جدای همه اینها خیلی بابام از اینکه طلاق بگیرم غصه میخوره و قبولش یکم براش سخته 

راه موندن و سازشم با شوهرم ندارم واقعا اگر بمونم از لحاظ روانی خیلی اذیتم

شما اگر جای من بودین چیکار میکردین 

میموندین توی این زندگی یا طلاق میگرفتید میرفتید خونه باباتون

اصلا مشکلتون چیه باهم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه از اول به دلت نشینه تا اخر باهاش به دلت نیست

من البته یه چیزی دیده بودم بدم اومد ازش ولی خوب مادرم فکر می کرد وقتی عاشق میشن درست میشن ولی اینا همش حرفه هیچکی با عاشق شدن ادم نمیشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اصلا مشکلتون چیه باهم

بدبینه 

نمیزاره کار کنم درس بخونم بیرون برم از جریان اون پسر قبل از ازدواجم خبر داره هی بهم میگدش ی سر گوشیمو چک میکنه توی دعواهامون حرفای بدی راجب من با اون پسره میزنه درصورتی ک بخدا ما فقط همو میخاستیم همین من هیچ کاری نکردم بخدا 

پول بهره ای میده میگم نکن قبول نمیکنه 

تفاهم نداریم با هم دیگه 

من دیگه نمیخام باهاش زندگی کنم

بدبینه نمیزاره کار کنم درس بخونم بیرون برم از جریان اون پسر قبل از ازدواجم خبر داره هی بهم میگدش ی س ...

خوب پس دلایلت کافی برو و شروع کن امید به خدا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)