آروال مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1427 عنوان بچ ها یه سوال دارم لطفا بهم نخندین جواب بدین | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 16 پست پر.... کسی چیه؟؟من همیشه با فیلر شکن وارد میشم امروز ضعیف بود دوست گفت بزار بهت پرو. کسی بدمچجوری باید استفاده بشه؟؟ و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️ 1404/04/13 | 19:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروال مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1427 به دوستت بگو لینک چند تا پراکسی خوب برات بفرسته بعدش رو لینک ها بزن عضو شو بعدش وارد هر کانال پروک س ... ممنونم و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13886 اینو الان توی تلگرام کپی کنم؟؟ بله ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›