2777
2789
عنوان

دارک نشد بنظرتون

302 بازدید | 19 پست

یکی اومده باهام ب قصد اشنایی حرف میزنع ولی من گفتم رابطه نمیخام بعد از قبل گفته بود ک بهم خیانت شده یهو دیشب گف اکسم پیام داده حالم خوب نیس ی خیلی درد دل کرد ولی گف نمیخام بش برگردم فقد یاد اون دوران افتادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بم گف تو میگی چکار کنم اخرش گف نمیخام برگردم قضیع یجوری شد

الان تاقبل ازدواج اینقدر ازاین رابطه میپرید تواون رابطه که...طرف تاقبل اینکه باتوباشه بادهها نفردیگه خاطره ساخته معلومه گاهی هوایی میشه

الان تاقبل ازدواج اینقدر ازاین رابطه میپرید تواون رابطه که...طرف تاقبل اینکه باتوباشه بادهها نفردیگه ...

دقیقا ...این مثلا به قول خودش فاب بوده ولی رابطع های گذرا هم داشته ولی ب من اومد گفت عجیب شد برام

بگو این چیزارو چرابه من میگی دیگه هم جوابش رونده قهرکن تابفهمه بهت برخورده واینکه درنهایت خودش انتخا ...

من انقد ساده و دلسوزم دلم نمیاد تازه خوبه من بش حس ندارم اون داره اگ من حس داشتم چطور روش میشد ب من بگه تازه از من نظر میخاس گفم ب من ربطی نداره

خب... ولی عجب ادمیه. هی برگرد و چرت و پرت. بگو برو بابا سر کارت عامو این چه حرفاییه.

بخدا خودمم تعجب کردم خندمم اومد حرفاش تناقص نداره یجا میگ نمیخام یجا میگ چکار کنم😂😂